„Deepcool CH560 Digital“ su PX1000G: puikus aušinimas, tyla ir „navarotai“ už nebrangiai

Intro

„Deepcool“ jau ne kartą įrodė mokanti sukurti efektyvius orinius aušintuvus tuo pačiu nenuskriausdama pirkėjo. Šiuo metu „Deepcool“ savo portfelyje turi ne vieną puikiu kainos/aušinimo/triukšmo santykiu pasižymintį orinuką ir pagal tai pelnytai mūsų laikoma tokios produkcijos guru. Tačiau kaip „Deepcool“ sekasi kitose srityse? Kiek ji stipri? Šiandien išbandysime „CH560 Digital“ korpuso ir PX-G maitinimo šaltinio combo. Galbūt vos vienas korpusas neleis objektyviai pasakyti, kad „Deepcool“ yra tokia pat sėkminga ir šiame versle, tačiau objektyvią nuomonę susidaryti tikrai galėsime, nes šio komplekto jau laukia seniau mūsų išbandytas „Corsair“ produkcijos duetas. Pastarasis combo yra brangesnis (tiek korpuso, tiek PSU atžvilgiu), tačiau nemanome, jog „Deepcool“ turi iškelti baltą vėliavą dar neprasidėjus testams. „CH560 Digital“ korpusas patenka į airflow korpusų kategoriją, turi unikalių ir naudingų savybių, o ATX3.0/ PCIe 5.0 PX-G maitinimo šaltinis taip pat atrodo solidus pasirinkimas vien pagal pasirinktą platformą ir vidinius komponentus.

8 Komentarai

  1. Frantisekas parašė:

    Visi deda lcd ekranus i korpusus, ausintuvus, PSU etc., o deepcoolas nusprende i savo produktus det 30 metu senumo skaitmeninius laikrodzius :DDDD
    Feilas.

    • BC00 parašė:

      Gal ir ne toks fancy (nerodo vaikams gif’ukų), bet bent kainos neužsilaužia iki debesų kaip visi kiti. Kam to nereikia yra iš seniau ir pigesnis non Digital modelis, kurio aušinimo value dar geresnis.

  2. vycius9 parašė:

    Man patinka pavyzdys su EVGA VGA (naudoju 3070) kai pasidarai, kad jos led šviestų pagal temperatūros išraišką. Pradedi žaisti – pradeda ūžti, bet užmeti akį į korposo vidų ir matai kad spalva jau iš mėlynos pasidarė oranžinė. Šiaip nieko prieš būčiau, kad ir CPU karščio ribą galėčiau matyti korpuse. Faktiškai 2 dalykai tai VGA ir CPU (na dar koks NVME SSD) temperatūra norėčiau sekti gyvai nemoritorinant per monitoriaus ekraną, bet matant tai korpuse (LCD ekranėlis arba LED spalvos išraiška).

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.