FSP CMT510: stiklas ir RGB už patrauklią kainą

Pakuotė ir komplektacija

CMT510 dėžė tikrai spalvinga. Kitaip turbūt ir negalėtų būti, kadangi produktas palaiko RGB. Gamintojas pateikia bendras korpuso specifikacijas (gabaritus, palaikomus ventiliatorius/radiatorius, taip pat vietų skaičių HDD/SSD/ODD) bei savybes, kaip jau minėtas RGB ventiliatorių dėka, 360 mm radiatorių palaikymas, stiklinės panelės ir platus suderinamumas su masyvia geležimi.

Korpusas nuo pažeidimų apsaugotas tinkamai, nors permatomas maišas galėtų būti iškeistas ir į medžiaginį. FSP šią pastabą taiso padengdama stiklo paneles iš abiejų pusių papildoma apsaugine plėvele. Į komplektaciją pridedami keli vienetai zip-ties surišėjų, vartotojo gidas, PSU tvirtinimo kronšteinas ir į vieną maišelį sudėti varžteliai.

3 Komentarai

  1. SoTOP parašė:

    Man visai patinka HDD montavimas šone, atsiranda vietos papildomai aušintuvams apačioje, kurie padeda kai priekis uždaras arba beveik uždaras. Jau čia „šilta“, o pas CMT520 išvis atrodo uždus aušintuvai priekyje.

    • BC00 parašė:

      Galvojau, kad šone HDD gali perduoti vibracijas į konstrukciją, bet nieko panašaus net ir neturint antivibracinių gumų. Aišku HDD ten jau kepa, bet visgi ten tik HDD 🙂 Nemanau, kad CMT510 priekis labai obstructive, tiesiog fanai orientuoti į tylų veikimą. Įtarčiau, kad sukasi max 1000-1200 RPM, neradau absoliučiai jokios info ant pačių fanų…

  2. ToBeX parašė:

    Viskas tikrai estetiškai gražiai atrodo, bet dulkių filtrai tikrai minusas, aišku taikant į tokį kainos segmentą – viskas suprantama.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.