FSP CMT510: stiklas ir RGB už patrauklią kainą

Montavimas

Patogus ir iš esmės greitas. Nežinome, kam kai kurie gamintojai sukūrė papildomą PSU kronšteiną, į kurį pirma įtvirtinimas maitinimo blokas ir tik tada jau su visu kronšteinu įstumiamas į korpusą. Atrodo į bereikalingą papildomą žingsnį, kaip ir papildomas kronšteinas, įtrauktas į PCI įrenginių tvirtinimą.

Nepraleidome daug laiko ir pernelyg nesistengėme surinkdami sistemą į korpusą, tačiau vaizdas gavosi pakankamai švarus, nepaisant to, kad taip perskirta nugarinė sienelė atidengia dalį kabelių. Dėl šios priežasties, kiti gamintojai, pavyzdžiui, NZXT, integruoja papildomą fasciją, kuri pagerina švaros įspūdį. Kaip ir spėjome, už pagrindinės plokštės sienelės esančio 1,5 cm tarpo visiškai pakako saugiai uždaryti šoninį gaubtą. EPS12V kabelis netgi nesiprašė zip-ties surišėjo. ATX24V kabelis puikiai įsirangė į 2 cm tarpą tarp perskirtų sienelių, o zonose, aplink pakabintą HDD ir prieš „Seasonic Focus+“ maitinimo šaltinį, liko apsčiai vietos kabelių slėpimui. SSD bei HDD į jiems skirtus dėklus įtvirtinami varžtais – kažkokių kitų metodikų tokioje kainų zonoje tikėtis tiesiog negražu. Tiesa, vartotojo gide aptikome klaidelę. Nurodoma, kad pagrindinei plokštei skirti varžtai tinka ir HDD, tačiau iš tikrųjų jie tinka SSD kaupikliui. HDD priklauso atskirti tvirtinimo varžtai. FSP nemelavo, kad CMT510 priima iki 165 mm aukščio CPU aušintuvus. „Noctua NH-D15S“ tilpo kuo puikiausiai, nors rezervo liko nebedaug, mažiau nei 5 mm.

CMT510 viršuje LED indikatoriai, tačiau pasigesta perkrovimo mygtuko

3 Komentarai

  1. SoTOP parašė:

    Man visai patinka HDD montavimas šone, atsiranda vietos papildomai aušintuvams apačioje, kurie padeda kai priekis uždaras arba beveik uždaras. Jau čia „šilta“, o pas CMT520 išvis atrodo uždus aušintuvai priekyje.

    • BC00 parašė:

      Galvojau, kad šone HDD gali perduoti vibracijas į konstrukciją, bet nieko panašaus net ir neturint antivibracinių gumų. Aišku HDD ten jau kepa, bet visgi ten tik HDD 🙂 Nemanau, kad CMT510 priekis labai obstructive, tiesiog fanai orientuoti į tylų veikimą. Įtarčiau, kad sukasi max 1000-1200 RPM, neradau absoliučiai jokios info ant pačių fanų…

  2. ToBeX parašė:

    Viskas tikrai estetiškai gražiai atrodo, bet dulkių filtrai tikrai minusas, aišku taikant į tokį kainos segmentą – viskas suprantama.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.