„Gigabyte“ desantas: „Aorus K7“, „Aorus M3“ ir „AMP500“

Programinė įranga

Programiniam klaviatūrų ir pelių valdymui „Gigabyte“ siūlo „Aorus Graphics Engine“ programėlę. Ją galime parsisiųsti iš gamintojo svetainės. Jos pagalba galėsime reguliuoti visas periferijos prietaisų funkcijas, apšvietimą ir atnaujinti programinę įrangą.

„Aorus Graphics Engine“ yra gan paprasta programa, ja naudotis nėra labai sudėtinga. Pradėsime nuo „Aoru K7“ klaviatūros. Norint konfigūruoti pageidautiną prietaisą tereikia pasirinkti įrenginio piktogramą apačioje. Tada jau galėsime keisti jos apšvietimą, pasirinkti norimą efektą, spalvą ar ryškumą. Pasirinkus naują apšvietimą ir įgalinus jį reikia palaukti kelias sekundes, kol jis aktyvuojamas. Toks delsimas kai kuriuos gali erzinti. Keičiant apšvietimą su pačioje klaviatūroje integruotais mygtukais, viskas vyksta labai sklandžiai. „Macro“ skiltyje galime sukonfigūruoti macro. Nustatymų galimybės čia labai plačios.

„Aorus M3“ pelytė per programinę įrangą valdoma taip pat. Apšvietimo skiltyje galime rinktis vieną iš penkių efektų, spalvas ir ryškumą. Viskas elementaru ir paprasta. „Macro“ skiltis leidžia priskirti norimus macro; kitko čia ir nesitikėtume.

„Buttons“ skiltyje galime keisti mygtukų paskirtį, jei tik to mums reikia.

Patekę į „Pointer“ skirtuką galime reguliuoti DPI reikšmes. Matomos keturios zonos atsakingos už tam tikrą nustatymą, o šalia parodyta, kuris DPI indikatorius reiškia kiekvieną nustatymą. Juos naudotojas gali keisti savo nuožiūra. Pagal nutylėjimą turime sekančius DPI nustatymus: 800/1600/2400/3200. Šioje skiltyje dar galime reguliuoti pelės atsaką. Gamykliškai turime geriausią nustatymą – 1000 Hz.

Kaip minėjome, su „Aorus Graphics Engine“ dar galima atnaujinti ir programinę įrangą. Norint tai padaryti reikia nuspausti nustatymų ratuką. Iššokęs langelis turės skirtukus su pele, klaviatūra. Pasirinkus norimą įrenginį rasite „Check for Updates“ mygtuką. Jį nuspaudus iššoks kitas langas ir per kelias sekundes bus patikrinta, ar yra programinės įrangos atnaujinimų jūsų įrenginiui. Jei bus, reikės patvirtinti, kad tikrai norite atsinaujinti. Po to procedūra įvyks gan greitai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.