Jungtinės aušinimo pajėgos: „MSI Core Frozr XL“ CPU aušintuvas

Intro

Aštuoni karščio vamzdeliai ir 170 mm aukštis… Gal kažkas iš „Noctua“ asortimento? RGB LED. Tikrai aušintuvas ne „Noctua“ kompanijos. „Be Quiet!“? Ne. „Scythe“? Ne. Tiesa, šio CPU aušintuvo svoris 1,4 kilogramo. Pasiduodate? Tą ir siūlytume padaryti. Būtų galima išvardyti dar ne vieną pasižymėjusį aušintuvų gamintoją, kol į galvą šautų MSI, kuri aušintuvų rinkoje nėra palikusi nė menkiausio pėdsako. MSI pradėjo gaminti ne tik pagrindines ir vaizdo plokštes? Atsakymas kaip ir neigiamas. Apžiūrėję „Core Frozr XL“ aušintuvą aptikome specifinio dizaino detalių, kurios būdingos praktiškai tik „Thermalright“ produkcijai. Vėliau dar kiti požymiai patvirtins, kad šio MSI aušintuvo tikrasis gamintojas būtent „Thermalright“. Visi nekantrauja pamatyti įspūdingo techninių charakteristikų „Core Frozr XL“, kuris mus asmeniškai labai domina dėl dar vienos priežasties. Kainos. MSI aušintuvas atsiduria beveik identiškoje kainų zonoje, kurioje yra „Noctua NH-D15S“. Pastarąjį aušintuvą mes jau turime savo duombazėje, todėl bus labai įdomu patikrinti, ar „Core Frozr XL“ yra konkurencingas. Jo laukia tikrai grėsmingas varžovas.

16 Komentarai

  1. TomasP parašė:

    Žinai, kad skaitai naujo produkto apžvalgą pamatęs skiltį: RGB fotogalerija. 😀

    P.S. Vis dar laukiam oro prieš vandenį dvikovos.

  2. IFeelYou parašė:

    Aušintuvas pasigailėtinas. RGB ir drakonų prikišo, svoris milžiniškas, kaina didelė, suderinamumas su ram prastas, performanco nulis.
    Norėčiau pamatyt šitą vs. pigiausius vandens aušintuvus, jaučiu vieni vartai būtų. Jau nešnekant kad koks MasterLiquid 240 kainuoja dvigubai pigiau nei šitas.

  3. BC00 parašė:

    H2O vs oras šiek tiek nukelsim… Pirma pasirodys Be Quiet! Dark Rock 4 Pro vs Noctua NH-D15S ir tuo pačiu Noctua dar padės išsiaiškinti, ar plastmasės daro įtaką efektyvumui. Jei taip, tai kiek.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.