Jungtinės aušinimo pajėgos: „MSI Core Frozr XL“ CPU aušintuvas

Pakuotė ir komplektacija

MSI aušintuvas atkeliauja didelėje, gražiai apipavidalintoje, dėžėje. Gamintojas netampo liūto už ūsų: iškart rodo savo produktą, deda „Mystic Light“ logotipą, nurodo, kad aušintuvas yra suderinamas su populiariausiais šio laikmečio lizdais. Priešingoje dėžės pusės kalba pasisuka apie radiatoriaus ir ventiliatorių ypatybes, montavimo sistemą. Čia schematiškai nurodyti ir aušintuvo matmenys. Jau žinome, kad jie pakankamai įspūdingi.

 

Turime ir bendrą specifikacijų lentelę. MSI skuba parodyti keletą scenarijų, kaip gali atrodyti „Core Frozr XL“ keičiant jo apšvietimą. Gamintojas nepamiršta paminėti, kad aušintuvas pasižymi kintančiu suderinamumu su DRAM moduliais – šios savybės mums netrukus prireiks.

 

Dėžutėje kiekvienas montavimo komponentas paskirstytas po jam skirtą kišenėlę. Maksimali tvarka, sukurianti premium įvaizdį.

16 Komentarai

  1. TomasP parašė:

    Žinai, kad skaitai naujo produkto apžvalgą pamatęs skiltį: RGB fotogalerija. 😀

    P.S. Vis dar laukiam oro prieš vandenį dvikovos.

  2. IFeelYou parašė:

    Aušintuvas pasigailėtinas. RGB ir drakonų prikišo, svoris milžiniškas, kaina didelė, suderinamumas su ram prastas, performanco nulis.
    Norėčiau pamatyt šitą vs. pigiausius vandens aušintuvus, jaučiu vieni vartai būtų. Jau nešnekant kad koks MasterLiquid 240 kainuoja dvigubai pigiau nei šitas.

  3. BC00 parašė:

    H2O vs oras šiek tiek nukelsim… Pirma pasirodys Be Quiet! Dark Rock 4 Pro vs Noctua NH-D15S ir tuo pačiu Noctua dar padės išsiaiškinti, ar plastmasės daro įtaką efektyvumui. Jei taip, tai kiek.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.