Kiek duoda, tiek ir užteks: „Gigabyte Z370 AORUS Gaming K3“

Intro

Jau neužilgo pigesnės Z370 pagrindinės plokštės sulauks konkurencijos iš savo pigesnių giminaičių, turinčių H370 ar B360 mikroschemų rinkinius. Tada galva dar labiau suksis nuo pasirinkimo galimybių. Net dabar, kai rinkoje vien tik Z370 pagrindinės plokštės, išsirinkti sau tinkamą nėra lengva. Gamintojai labai stengiasi suvilioti pirkėją, todėl pagrindinės plokštės yra ne tik prifarširuotos įvairių funkcijų, bet ir labai gražios. Ne vienam sunku apsispręsti, ko jam tikrai reikia, bet tuo pačiu niekas nenori permokėti ir už tai gauti nenaudojamų funkcijų.

Pigesnių Z370 pagrindinių plokščių grandis nėra visiškai pilka. Mažiau nei už 130 € galime gauti daugelio poreikius tenkinantį produktą. Tuo pasirūpino „Gigabyte“, siūlydami „Z370 AORUS Gaming K3“. Kuo ši pagrindinė plokštė gali pradžiuginti savo pirkėją, ir kokie jos trūkumai, sužinosite apžvalgoje.

2 Komentarai

  1. Mindaugas Klumbis parašė:

    Seniau buvo kalbėta, kad gal gerai būtų YouTube kanalas. Ilgai laukęs kepu pirma blyną, pasvilęs, reikia dar daug ką suderinti, pačiam tobulėti ir t.t. Aišku riboja ir techninės galimybės, o bent artimiausiu metu kažko geresnio neturėsiu. Gal pavyks ką ir ateityje pateikt, stengsiuosi, jei tik turėsiu ką filmuot aišku.

    https://www.youtube.com/watch?v=pvSQm6F-d7Y&t=22s

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.