Kiek duoda, tiek ir užteks: „Gigabyte Z370 AORUS Gaming K3“

Pakuotė ir komplektacija

„Gigabyte Z370 AORUS Gaming K3“ dėžutė niekuo neišsiskirianti, priekyje dominuoja juoda spalva, galime pamatyti ir produkto pavadinimą bei kelias pagrindines savybes. Gamintojas priduria, kad tai – žaidėjams skirtas produktas, tą ir simbolizuoja „Aorus“ prekinis ženklas.

Šonuose šmėžuoja pagrindinės plokštės pavadinimas ir keli logotipai, pranešantys apie palaikomas technologijas. Dar randame ir tikslų modelio pavadinimą.

Galinėje pakuotės dalyje galime rasti esmines „Gigabyte Z370 AORUS Gaming K3“ specifikacijas. Tuo pačiu paminėti ir keli saldainiukai, kurie padidina pagrindinės plokštės vertę. Pranešama apie RGB apšvietimą, sumanias ventiliatorių galvutes bei 6 termo jutiklius, „Intel“ tinklą, dvi M.2 jungtis, ausinių stiprintuvą, RGB juostelių pajungimo galimybę ir kt.

Dėžėje patalpinta pagrindinė plokštė ir aksesuarai. Kaip įprasta, pati pagrindinė plokštė yra antistatiniame maišelyje. Papildomai, be pagrindinės plokštės, gauname keturis SATA III kabelius, I/O galinį dangtelį, „G-Connector“, lipduką, naudotojo vadovą ir tvarkyklių DVD.

2 Komentarai

  1. Mindaugas Klumbis parašė:

    Seniau buvo kalbėta, kad gal gerai būtų YouTube kanalas. Ilgai laukęs kepu pirma blyną, pasvilęs, reikia dar daug ką suderinti, pačiam tobulėti ir t.t. Aišku riboja ir techninės galimybės, o bent artimiausiu metu kažko geresnio neturėsiu. Gal pavyks ką ir ateityje pateikt, stengsiuosi, jei tik turėsiu ką filmuot aišku.

    https://www.youtube.com/watch?v=pvSQm6F-d7Y&t=22s

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.