Mažiau distiliuotas vanduo: 650 W galios „FSP Hydro GE“

Pakuotė ir komplektacija

Pirkėjo dėmesį FSP bando patraukti nenuobodžiai atrodančia pakuote, akcentuojant 80+ Gold efektyvumą, kokybišką FDB ventiliatorių, japoniškos kilmės elektrolitinius kondensatorius, pilnai modulinį dizainą ir penkių metų trukmės garantiją. Lipdukai, kurie atkeliavę nuo „Hydro G“ modelio, šįkart atsidūrė antrajame plane. Į jį taip pat papuolė juostiniai (angl. ribbon) kabeliai, DC-DC konverteriai ir +12 V tranzistorių aušinimo būdas, kuris, tiesą pasakius, nėra kažkuom ypatingas.

 

Šoniniams paviršiams atitenka galbūt net naudingesnė informacija jei kalbėsime apie eilinį vartotoją. Čia pavaizduotos kabelių konfigūracijos, bendras jungčių skaičius, elektrinių specikacijų lentelė… FSP rodo, kad „Hydro GE“ turėtų būti tikrai tylus iki pasikiant 70 % apkrovą. Mes tai būtinai patikrinsime.

 

Maitinimo šaltinis tikrai nestokoja apsaugos nuo mechaninių pažeidimų. Išdėlioję visą (beveik) pridedamą turtą galime pasakyti, kad priedų skaičius nesumažėjęs lyginant su „Hydro G“. FSP parūpina AC laidą su tvirtinimo varžteliais, prideda informacinį bukletėlį ir kartoninį dėklą, iš kurio ištraukėmę dviejų spalvų lipdukus. Kaip ir „Hydro G“ atveju, jie klijuojami ant PSU korpuso šonų. Du medžiaginiai Velcro surišėjai, kuriais surišti kabeliai, pasiliko dėžutėje.

4 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Hydro be Hydro 🙂

  2. BC00 parašė:

    OK, už +2,5 euro galima prasitęsti garantiją nuo 36 mėn iki 60 mėn. Lietuva – įdomus kraštas 🙂
    http://www.skytech.lt/ppa6504004-power-supply-fortron-hydro-650w-p-389006.html

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.