Mažiau distiliuotas vanduo: 650 W galios „FSP Hydro GE“

Žvilgsnis iš arčiau

Iš priekio „Hydro GE“ atrodo vos ne identiškai „Hydro G“ maitinimo šaltiniui. Tamsios spalvos korpusas, stilingo dizaino grotelės ir už jų H raidė ant blizgias menteles turinčio ventiliatoriaus centro, kuris papildomai apsuptas figūros, panašios į kvadratą užapvalintais kraštais. Jog tai kitas modelis išduoda nebent perforuota korpuso tąsa kairiajame viršutiniame kampe. Kitą šio ornamento funkciją sugalvoti per daug sudėtinga.

Negalime visiškai užtikrintai teigti, tačiau susidarė įspūdis, kad „Hydro GE“ korpusas pagamintas iš plonesnio metalo. Korpusą lengviau įlenkti tais pačiais pirštais, bendras įspūdis toks, kad išorinė surinkimo kokybė mažiau solidi.

Specifikacijų lipdukas keliauja ant nugarinės PSU dalies, kas visad leis greitai patikrinti linijų galią vos atidarius korpusą.

Šoniniai skiriamieji ženklai, konkrečiai raidės GE, leidžia daug greičiau identifikuoti FSP maitinimo šaltinio modelį. Tai gamyklinis vaizdas, kurį nesudėtingai galima pakeisti raudonos arba žalios spalvos lipdukų pagalba.

 

Įprastų korio formos grotelių atsisakymas mums patinka. FSP naudojamos grotelės pasižymi ne tik agresyvesne išvaizda, bet ir galimai praleidžia orą efektyviau dėka masyvesnių perforacijų.

Panelė turi tiek lizdų, kiek reikalinga prijungti visus komplektacijoje esančius kabelius. Vienu metu. Vartotojas yra pilnai apsaugotas nuo atsitiktinumo prijungti kabelį ne į jam skirtą lizdą: periferinių kabelių lizdai yra pailgo dizaino, o PCIe/CPU kištukus nuo ne jiems dedikuotų lizdų saugo kitoje pozicijoje esantis užraktas.

4 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Hydro be Hydro 🙂

  2. BC00 parašė:

    OK, už +2,5 euro galima prasitęsti garantiją nuo 36 mėn iki 60 mėn. Lietuva – įdomus kraštas 🙂
    http://www.skytech.lt/ppa6504004-power-supply-fortron-hydro-650w-p-389006.html

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.