Milžinas ant jūsų stalo – „Philips BDM4350UC“

Pakuotė ir komplektacija

„Philips BDM4350UC“ pakuotė – milžiniška, palyginus su įprastais 24-27 colių monitoriais. „Philips“ monitorius joje apsaugotas gerai, ekranui yra papildoma apsauga sauganti jį nuo tiesioginių smūgių. Priekinė ir galinė dėžės dalys yra su identiška informacija. Ten randame tik pagrindines monitoriaus savybes. Pranešama, kad tai 4K raišką turintis produktas su IPS panele bei „Multi-View“ funkcija. Kairėje viršuje informuojama, kad monitorius turi 43 colių įstrižainę, bet po apačia mažesniu šriftu patikslinama, kad įstrižainė yra 42.51“, dar žemiau – informacija apie „SmartConect“ bei integruotus garsiakalbius.

Viename iš pakuotės šonų nėra jokios informacijos, o kitame užrašytas tikslus monitoriaus modelis. Daugiau specifikacijų „Philips“ nepateikia.

Be pačio monitoriaus į komplektaciją dar įeina maitinimo kabelis. Jis paprastas, nes maitinimo blokas integruotas monitoriuje. Vaizdo įvestims gauname HDMI, DisplayPort ir netgi VGA kabelius. Reikia paminėti, kad 4K raiška ir 60 Hz atnaujinimo dažnis pasiekiamas tik su HDMI 2.0 ir DisplayPort 1.2 vaizdo įvestimis. Norint gauti 60 Hz privaloma rankiniu būdu nustatyti naujesnę jungties versiją monitoriaus meniu.

5 Komentarai

  1. svabas parašė:

    turiu Philips BDM4065 40″ istržainę. tokiam monitoriui geriau tinka ne kėdė, o patogus fotelis, su plačiais šonais (pelei padėti, klaviatūra ant kelių). Šiaip noriu tv tunerį nusipirkt, gal kas ką patarsit dėl tv žiūrėjimo per monitorių?

  2. FuZe parašė:

    Turiu TV irgi Philips 43 coliu, nu guliu ant lovos ir geiminu, tai čia manyčiau normalu, nors jau norėtusi dideslio (prie gero greit priprantama…), bet monitorius 43…Kaip minėjos svabas tai tik foteliukas manyčiau ar kitas tam pritaikytas dalykas 😀

  3. Mindaugas Klumbis parašė:

    Naudojantis įprastai, kai sėdima arti, tikrai reikia pratintis. Bet už tai koks buvo šokas vėl padėjus 27″ monitorių vietoj šio.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.