Mistika, alternatyva ir dviguba apžvalga: „Gigabyte Aorus GTX 1080 Ti“ su „Ryzen R7 1700“ 4K raiškoje

Rezultatai: DOOM, Hitman, GTA V

26 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    Na turbut 4K raiskoje ir negalejo buti didelio skirtumo tarp cpu…

  2. IFeelYou parašė:

    Review labai geras, tik pasigedau OC. Būtų įdomu kiek galima išspausti su šia korta, kokius boost’us laiko. Palyginčiau su ASUS Poseidon.

  3. Neveris parašė:

    Nu kadangi turejau sita Aorus,tai galiu pasakyti,kad nepatiko man jos temperaturos lyginant su kitomis 🙂 buvau pasiekes net 78c, tai teko tada biski fanus paciam ausinimo pakoreguoti,tai budavo islaikydavau ant 74/76c andromedoje.O kas liecia mano motinine plokste,problemu nebuvo ja idejus.Viska rado.

    • BC00 parašė:

      Aorus linkusi į tendenciją laikyti kiek aukštesnes temperatūras, ką ir parodė palyginimas su STRIX OC. Vis tik tai labiau į tylesnį darbą orientuotas modelis. Beveik neabejoju, kad prie identiškų aukštesnių temperatūrų, naudojant kokį Furmark ar pastačius VGA į prasčiau vėdinamą korpusą, Aorus išliktų tylesnė.

  4. BC00 parašė:

    OC paskutiniu metu atsisakom todėl, kad pasiekti rezultatai kinta sample per sample. Nematome didelio praktinio tikslo. Nėra jokio garanto, kad iš parduotuvės nupirktas identiškas modelis pasieks tiek pat, tiesiog loterija.

  5. Minde parašė:

    o cia nera klaidos? https://i0.wp.com/www.technews.lt/portal/wp-content/uploads/2017/08/AorusGTX1080TiinBF1.png

    antras ir trecias irasas skiriasi tik drtx. ir drtx 12 renka vos ne trecdaliu ar net vos ne per puse maziau? Gal antras irasas ne tas procesorius turejo buti ?

  6. koloniukas parašė:

    Šeip pas mane asus z170 pro gaming ir viskas kuo puikiausiai veikia 🙂

  7. svabas parašė:

    turiu 40″ monitorių su gtx 1080 ir net senesnius žaidimus žaidžiu 1440p o ne 4k raiška, visiškai pakanka 1440p vaizdo kokybės, nesinori žaidžiant kelias valandas apkraut pilnai vaizdo kortos kad ir dėl triukšmo. pastoviai su v-sync 60fps žaidžiu

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.