Geros specifikacijos už mažą kainą. Kas gali nutikti blogo?: „Corsair Katar Elite Wireless“ apžvalga

Intro

Šiandien testuojamą „Corsair Katar Elite Wireless“ pelę galiu pristatyti dvejais būdais. Pirmiausia į akis krenta, kad ji yra geriausia biudžetinės „Katar“ serijos atstovė. Jos jaunesnioji sesutė „Katar Pro Wireless“ šiuo metu yra pati pigiausia bevielė „Corsair“ siūloma bevielė žaidimų pelė. Deja, jai šiek tiek trūksta, kad gautų pilnaverčio žaidimų graužiko statusą. Minėtoji pelė yra maitinama AA tipo baterija, o tai jau biurui, o ne žaidėjui skirto produkto atributas, taip pat neturi RGB apšvietimo, kuris jau spėjo tapti žaidimų technikos sinonimu. Naujoji „Katar Pro Wireless“ išsprendžia šiuos klausimus ir tampa pirmąja beviele „Katar“ serijos atstove, kurios tinkamumo žaidimams neužginčys niekas.

Vis dėl to, šią pelę man labiau patinka matyti kiek kitu kampu – kaip trečiąjį, patį pigiausiąjį atstovą, prisijungiantį prie pernai kolegos išbandytos „Sabre RGB PRO Wireless“ ir „M65 RGB Ultra Wireless“ šeimos. Visos šios pelės turi pažangų „Corsair Marksman“ jutiklį ir „Slipstream“ bevielį veikimą. Esminiai skirtumai pasimato tik žvelgiant į korpusus ir papildomų funkcijų sąrašą.

1 Komentaras

  1. ojojoj parašė:

    Kazin koks atstumas yra su USB adapteriu, kad veiktu kokybiskai? Db naudoju paprasta Logitech pele ir uz 3metru nuo korpuso jau buna kartais problemu su veikimu. Su klaviaturom tai dar prasciau yra – spaudziant klavisus ne visada sureaguoja arba uzlagina ir ta pacia raide ipiesia pvz 10 kartu. Norisi, kad veiktu taip kaip su laidu, bet gi laidais neapsikrausi, kai reikia kad butu daiktai toliau nuo PC

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.