Geros specifikacijos už mažą kainą. Kas gali nutikti blogo?: „Corsair Katar Elite Wireless“ apžvalga

Pakuotė, komplektacija ir programinė įranga

Pelė pas mus atkeliavo ryškiai geltonoje kartoninėje dėžutėje. Nors ant priekio yra randama produkto iliustraciją, fiziškai jo pamatyti negalėsime.

„Corsair Katar Elite Wireless“ komplektacija nėra kažkuo išskirtinė. Prie pelės pridedamas bevielis USB adapteris, įkrovimo bei naudojimo laidiniu režimu kabelis ir dokumentacija.

„Katar Elite Wireless“ veikimas yra kontroliuojamas „Corsair iCUE“ programine įranga. Čia galime valdyti RGB apšvietimą, jautrumą, papildomų mygtukų funkcijas ir kitas detales. „Corsair iCUE“ yra standartinė valdymo programa naujesniesiems kompanijos prietaisams. Ji pasižymi geru funkcionalumu, tačiau pareikalauja pakankamai daug kompiuterio resursų.

1 Komentaras

  1. ojojoj parašė:

    Kazin koks atstumas yra su USB adapteriu, kad veiktu kokybiskai? Db naudoju paprasta Logitech pele ir uz 3metru nuo korpuso jau buna kartais problemu su veikimu. Su klaviaturom tai dar prasciau yra – spaudziant klavisus ne visada sureaguoja arba uzlagina ir ta pacia raide ipiesia pvz 10 kartu. Norisi, kad veiktu taip kaip su laidu, bet gi laidais neapsikrausi, kai reikia kad butu daiktai toliau nuo PC

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.