Nešiojamas „Samsung T9“ SSD: puikus įrankis dažnai judinantiems savo duomenis

Intro

Nešiojamų SSD kaupiklių rinkoje daugiausiai reiškiasi keletas vardų, įskaitant „Crucial“, „Kingston“ ir „Samsung“. Štai ką tik išleista T9 šeima jau yra trečioji „Samsung“ portfelyje. Galima sakyti, kad „Kingston“ ir „Samsung“ apsikeitė vaidmenimis: kai „Kingston“ paskutiniu metu į rinką paleido vidutinės klasės XS1000, kurį galima laikyti T7 konkurentu, „Samsung“ šturmuoja performance segmentą su minėtu T9. Primename, kad spartos segmente „Kingston“ jau kurį laiką turi XS2000 modelį, tačiau jo karaliavimui mūsų nešiojamų SSD kaupiklių duombazėje galimai atėjo pabaiga. Išleisdama T9 kaupiklius „Samsung“ reklamos skyrius apie konkurento aplenkimą garsiai nekalba, tačiau USB 3.2 Gen 2×2 sąsaja ir 2000 MB/s siekiantys linijiniai greičiai leidžia manyti, kad identišką greitį pasiekiantis XS2000 gaus rimtą iššūkį. Mažų mažiausiai.

4 Komentarai

  1. Litraz parašė:

    Keiciau notebooke m2 nvme i 2 tb, tai atliko 512 gb, nusipirkau is kitaicu dezute uz 25 eur skirta m2, tai ir mazesnis uz iprasta ssd, ir nesiotis patogiau, plius prideta dekliukas kur viskas kompaktiskai telpa

  2. PhaNtoM parašė:

    Atrodo puikiai. Manau, kad tikrai pravers tiems, kam reikia itin greito išorinio įrenginio dažnam naudojimui, o gal net lengvam darbui naudojant išorinį diską.

    Diskas neatrodo pritrenkiančiai, kol nežiūrime į greičio stabilumą dalinai jį užpildžius, tik tuomet pasimato gamintojų prisiimti kompromisai.

    O labiau įprastiems duomenų kopijų ar pernešimų atlikimams turėtų sočiai užtekti ir pigesnių alternatyvų iš to paties Samsung ar kitų konkurentų. 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.