„ROG’ų“ savininkai apie „In Win 509“: kaip čia buvęs

Pakuotė ir komplektacija

Didžiulė korpuso dėžė pervežimo metu truputėlį nukentėjusi, tačiau minčių, kad pats korpusas būtų buvęs pažeistas neturėjome. Ant vieno iš šonų gamintojas nepatingi surašyti visas 509-ojo specifikacijas, greta svarbiausias specifikacijas ir savybes „sukeldamas“ į paveiksliukus. Tarp savybių, surašytų jau ant kito kartoninės dėžės šono, „In Win“ mini multi funkcinio kronšteino dizainą, grūdinto stiklo šoninę ir priekinę paneles, universalias galimybes išdėstyti H2O komponentus ir vaizdo plokštei skirtą prilaikomąjį kronšteiną.

Kaip visada gamintojas užtikrina aukščiausio lygio savo produkcijos apsaugą. Neatsilieka ir komplektacija: į atskirus maišelius sudėti varžteliai, du vaizdo plokščių prilaikymui skirti kronšteinai, daugybė „zip-ties“ surišėjų, anti vibraciniai padukai korpuso kojoms, SATA -> RGB ir USB 3.0 -> USB 2.0 perėjimai bei spalvingas vartotojo gidas. Trūksta tik medžiaginės servetėlės stiklui pavalyti.

10 Komentarai

  1. gemelo parašė:

    sveiki,
    ka reiskia rog’u?

  2. BC00 parašė:

    Ką IFeelYou manai apie testavimo metodiką? Gal žinai dar kokį bench’ą, kurį būtų galima paleisti neribotam laikui?

    • IFeelYou parašė:

      Na šiaip Tavo Unigine Heaven pasirinkimas yra visiškai logiškas, nes infinite loop, apkrauna GPU (kas yra karščiausias komponentas PC) bei kažkiek CPU. Kažkokio kito testo kad visą laiką vienodai apkrautų tiek CPU tiek GPU nelabai yra.
      Paleisti neribotam laikui galima OCCT, FurMark. Bet pastarieji labiau skirti stabilumui ir gali labai žymiai pakelti temperatūras.

    • xenixas parašė:

      o nereiktu atsizvelgti i temperatura lauke, temperatura kambaryje, oro dregnuma, slegi ir tt :/ man asmeniskai tie testai temperaturu juokingai atrodo 😀

  3. BC00 parašė:

    Atsižvelgti kaip?

  4. KiNi parašė:

    pratestuokit Be Quiet Dark Base Pro 900 (arba nebūtinai PRO)

    • BC00 parašė:

      KiNi -> Bus.
      IFeelYou -> o paskutinių 3DMark neina į loop pastatyti? 6 min su Time Spy mažoka…

      • IFeelYou parašė:

        Realiai 3DMarkuos’e tas loopas vadinasi Stress test, bet bent jau man TimeSpy loopo paleist neina neturint Advanced versijos, kuri kainuoja pinigus. Žinoma galima cra…., bet gal tada geriau paleisti kokį FireStrike loopą, kuris pasileidžia ir ant nemokamų.
        Tačiau 3DMark savo stress testuose apkrauna tik GPU, o CPU loope vos ne ant idle stovi, o Unigine bent minimaliai apkrauna CPU.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.