Tikra dizaino ikona iš šiauriau: „Fractal Design North“

Intro

„North“ pavadintas „Fractal Design“ korpusas į rinką atėjo lydimas didelio dėmesio. Susidomėjusių žvilgsniai buvo nukreipti į korpuso dizainą, tiksliau medžiagų pasirinkimą. „North“ išskirtinumas, apie kurį kalbame, yra jo priekinės iš medžio pagamintos grotelės. Daugeliui korpusas atrodo taip šauniai, jog panašu, kad pamirštami kiti esminiai dalykai – daugeliui svarbiausias vien „North“ ir patalpos dizaino pilnavertis susiliejimas. Pritarsime, kad šis „Fractal Design“ korpusas atrodo ypatingai, bet ir be medžio akcentų jame yra ir kitokių unikalių sprendimų. O galbūt švedai viską sudėjo į korpuso išorę, o kitus aspektus tyliai apleido? Pavyzdžiui, aušinimą. Patikrinkime.

11 Komentarai

  1. Ndx parašė:

    Pirmasis tikrai gražus minimalistinio dizaino korpusas. Daugumos „minimalistinių“ korpusų, tokių kaip FD Define, Nanoxia NGH, Nzxt H7 ar Corsair 110Q, dizainas yra vadinamas „minimalistiniu“, bet realiai jis yra tiesiog vienodas, blankus ir nereikalaujantis didelių pastangų sukurti. Džiugu matyti kažką naujo!

  2. Maariux parašė:

    Ar tikrai tik 300mm su AIO priekyje?

  3. Maariux parašė:

    If mounting a radiator in the front, you would need to reduce the maximum GPU length with the radiator thickness. If your radiator is 30 mm thick, the maximum GPU length would be (355 – 30) 325 mm.

  4. BC00 parašė:

    Pagal mane AIO radiatorius plius jo fanai tvirtinasi distaliau, už priekinio kronšteino. Arba reikia ieškoti ilgesnių varžtų fanus paliekant išorėje, o radiatorius bus viduje. Tada ~325 mm VGA tilps.

    https://www.google.lt/search?sca_esv=592286207&q=fractal north aio 360&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ved=2ahUKEwjaz6XRppyDAxXrFhAIHSeGAH8Q0pQJegQICxAB&biw=1912&bih=966&dpr=1#imgrc=y41KDEGbe0q6UM

  5. Maariux parašė:

    Būtų įdomu sužinoti ar toks variantas įmanomas, kadangi 300-320mm papuola daug gpu :), o aušinimo efektyvumas priekinio AIO yra efektyvesnis cpu atžvilgiu, kuomet gpu praktiškai nesikeičia.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.