Viena universali, kita įprasta: „Viper V550“ ir „Viper V551“ pelės

Pakuotė ir komplektacija

Abiejų pelių pakuotės yra kone identiško dydžio ir tokio pačio apipavidalinimo. Skiriasi tik pavadinimai, produkto nuotrauka ir specifikacijos.

Pakuočių priekyje matome pelių atvaizdus, kurie yra labai panašūs vienas į kitą. Parinktas tik kiek kitoks RGB zonų apšvietimas. Čia dar sužinome, kad „Viper V550“ gali būti naudojama tiek kaire, tiek dešine ranka. Žinoma, nepamiršta paminėti ir RGB apšvietimo. Pagal gamintoją, šios abi pelės yra vidutinio segmento atstovai.

Pakuočių nugarėlėse pateikiamos pagrindinės pelių savybės. Čia pranešama, kad „Patriot Viper V550“ turi 5000 DPI jutiklį, o „Viper V551“ jau gali pasigirti 6200 DPI jutikliu. Abu jie yra optiniai ir „Pixart“ firmos. Tarp specifikacijų dar minimas pilno spektro RGB palaikymas ir programuojamų mygtukų kiekis.

Viename iš dėžučių šonų dar pranešama, kad jutiklių jautrumą galima padidinti programiniu lygiu, o taip pat atskleidžiama, kad pelę galima pilnai konfigūruoti.

„Viper V550“ ir „Viper V551“ pelių komplektacijos yra skurdžios, gauname tik pačią pelytę ir labai trumpą naudotojo gidą.

5 Komentarai

  1. svabas parašė:

    aš tai išinstaliavau savo pelės programinę įrangą nes tų papildomų parametrų kai kurie žaidimai tiesiog nesupranta ir pelė daro nesamones žaidime

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.