„Xiaomi Mi Band 4“ – patobulintas „Mi Band 3“

Intro

„Xiaomi Mi Band 3“ buvo vienas geriausiai parduodamų 2018 metų dėvimų įrenginių ir sudarė 13,5 proc. rinkos; šį išmanųjį laikrodį aplenkė tik „Apple Watch“ (26,8 proc.). Vos pasirodžius „Mi Band 4“ per 8 dienas šių laikrodžių buvo parduota vienas milijonas vienetų, o trečią 2019 metų ketvirtį „Xiaomi“ savo dėvimų įrenginių pardavimais aplenkė „Apple“ (atitinkamai 27 proc. ir 15 proc.).

Kodėl „Mi Band“ laikrodžiai taip graibstomi? Nes, kaip ir daugelis „Xiaomi“ produktų, šis įrenginys siūlo daug patrauklių funkcijų už prieinamą kainą.

„Mi Band 4“ nėra visiškai naujai perkurtas laikrodis. Gamintojas veikiau atnaujino prieš tai buvusį modelį ištaisydamas trūkumus, dėl kurių daugiausia skundėsi naudotojai (kaip skambinančiojo informacijos rodymas, ekrano ryškumo reguliavimas ir pan.).

2 Komentarai

  1. r00lz parašė:

    Turiu ir esu šiek tiek nusivylęs. Spalvotas ekranas, keičiamos temos, talpesnis akumuliatorius visa tai tikrai super, tačiau palyginus su Mi Band 3 labai silpnai vibruoja ir daugeliu atveju visiškai nesijaučia kada skambina ar ateina pranešimai.

  2. Evaldino parašė:

    Turiu ir as. Pries tai turejau 3 skirtingus Fitbitus, tai neisvengiamai lygini.. Del manes ekranas galetu buti nespalvotas, bet noretusi truputi didesnio (Miband ekranas realiai yra tik puse jo dydzio, nors juoda spalva suponuoja, kad jis visas ekranas), baterija yra super!, gerai, kad vandeniui atsparus ir zinoma, geriausia yra jo kaina.
    Bet labiausiai nervuoja, kad tiek sporto rezimu, o nera auto (pradedi sportuot ir jis atpazista ir iraso, begi, eini ar mini) bei prastesnis tel app (lyginant su Fitbit, aisku, nelyginant su kitais noname)

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.