„Xiaomi Mi Band 4“ – patobulintas „Mi Band 3“

Pakuotė ir komplektacija

Dar vienas naujas dalykas, kuris atkeliauja su „Mi Band 4“ – nauja pakuotė. Kai ankstesni modeliai buvo parduodami kvadratinėse dėžutėse, šis parduodamas stačiakampėje paprasto dizaino plono kartono dėžutėje. Jos priekyje pavaizduotas „Mi Band 4“, nugarėlėje surašytos techninės specifikacijos, šonuose – funkcijų piktogramos.

Dėžutėje – atnaujintas įkrovimo priedas, laikrodis, apyrankė ir trumpa įdiegimo instrukcija. Apžvelgiamas laikrodis yra skirtas Kinijos rinkai, todėl visa pateikiama informacija yra kinų kalba.

2 Komentarai

  1. r00lz parašė:

    Turiu ir esu šiek tiek nusivylęs. Spalvotas ekranas, keičiamos temos, talpesnis akumuliatorius visa tai tikrai super, tačiau palyginus su Mi Band 3 labai silpnai vibruoja ir daugeliu atveju visiškai nesijaučia kada skambina ar ateina pranešimai.

  2. Evaldino parašė:

    Turiu ir as. Pries tai turejau 3 skirtingus Fitbitus, tai neisvengiamai lygini.. Del manes ekranas galetu buti nespalvotas, bet noretusi truputi didesnio (Miband ekranas realiai yra tik puse jo dydzio, nors juoda spalva suponuoja, kad jis visas ekranas), baterija yra super!, gerai, kad vandeniui atsparus ir zinoma, geriausia yra jo kaina.
    Bet labiausiai nervuoja, kad tiek sporto rezimu, o nera auto (pradedi sportuot ir jis atpazista ir iraso, begi, eini ar mini) bei prastesnis tel app (lyginant su Fitbit, aisku, nelyginant su kitais noname)

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.