Žaidimai be plyšinėjimo, susiliejimo ir vaizdo atsilikinėjimo: „ASUS TUF Gaming VG27AQ“

Pakuotė ir komplektacija

„ASUS TUF Gaming VG27AQ“ dėžė yra beveik visa juoda. Priekyje ir gale juodame fone matome monitoriaus atvaizdą, o taip pat produkto pavadinimą. Gamintojas dar pamini, kad tai 27 colių monitorius ir daugiau jokios informacijos nepateikia. Ji yra viename dėžės šone.

Viename šone paminėtos visos pagrindinės „VG27AQ“ monitoriaus savybės, tokios kaip: 155 Hz atnaujinimo dažnis (iš tikrųjų realus dažnis siekia iki 165 Hz, dėžės dizainas buvo patvirtintas anksčiau, nei galutinės monitoriaus specifikacijos), 1 ms MPRT atsako laikas, 2560 x 1440 rezoliucija, „G-Sync Compatible“, ELMB Sync, Flicker Free ir kitos.

Kitame siaurame šone matome produkto serijinį numerį ir įvairius sertifikatus. Nors ant dėžės yra parašytas „VG27A“ produkto pavadinimas, bet čia gale dar matome Q raidę. Ne vienam pirkėjui internete yra kilęs klausimas dėl nepastovaus vardinimo, bet tai tas pats monitorius, o gale esanti raidė tiesiog reiškia QHD (2560 x 1440) raišką.

Atidarę dėžė be monitoriaus ir stovo randame tik maitinimo kabelį. Matyt HDMI ir Displayport laidai pasimetė pas kitus apžvalgininkus.

7 Komentarai

  1. SoTOP parašė:

    Neblogas, bet aš rinkčiausi LG 27GL850 vietoje šito Asus.

  2. aiwaris parašė:

    bent jau man tai sita sync technologija tas pats kaip ir CRT nes akys verkia kaip ir nuo pastorojo nes is kart pajauciu tai 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.