Naujas BlackBerry darbas

Kalėdos – dovanų metas, tad nenuostabu, kad dauguma kompanijų stengiasi tų dovanų sukurti kuo daugiau. Kaip šiuo atveju pasielgė "BlackBerry" kompanija, gerai žinoma, kaip puikių verslo klasės sumaniųjų telefonų gamintoja, pranešė apie naująjį savo kūrinį – "The BlackBerry Pearl v2" (kitaip žinoma 8130 vardu).

Naujoji sumaniojo telefono versija turės tiesioginį 3G ryšį (labai keista, kad BlackBerry jo neįdėjo į ankstesnę šio telefono versiją), integruotą GPS ryšį kartu su integruota "BlackBerry Maps" programine įranga, triukšmo mažinimo funkciją "Mikrofone", "SureType" žodžių rinkimo technologiją. Kitos specifikacijos gana standartinės: Bluetooth 2.0 su A2DP palaikymu, 2 megapikselių kamera, mp3 grotuvas (nesuprantu kodėl kūrėjai jį paskelbė kaip telefono privalumą) ir kitas “šlamštas”.

Taip pat telefonas turės patobulintą elektroninio pašto kliento funkciją bei pagerintą interneto naršyklę, kuria nuo šiol galėsime be trukdžių naršyti internetiniuose puslapiuse (xHTML/HTML) ir matyti tokius kokie jie yra sukurti iš tikrųjų.

Funkcijų nemažai, bet kaip gi jis atrodys. Atsakau: solidžiai, kaip ir kiti "BlackBerry" gaminiai. Telefonas bus prieinamas sidabrinės ir juodos spalvos variantuose.

Ką gi, laukiame pasirodymo, kuris turėtų būti jau lapkričio viduryje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.