„Arc A370M“ demonstruoja panašią spartą kaip RTX 3050

Kad ir kaip beprotiškai tai skambėtų, „PC World“ redaktorius turėjo apsilankyti „Intel“ būstinėje, kad gautų prieigą prie „Arc A370M“ nešiojamojo kompiuterio. Primename, kad kovo 30 d. „Intel“ oficialiai pristatė „Arc A350M“ ir A370M mobilias vaizdo plokštes. Vėliau paaiškėjo, kad tai buvo išskirtinis Pietų Korėjos vienintelio modelio pristatymas. Dabar nuo „išleidimo“ praėjo penkios savaitės, tačiau nė vienas apžvalgininkas oficialiai negavo nešiojamojo kompiuterio pavyzdžio bandymams. Taigi, tokia ta situacija su „Intel“ ir jų „Arc“ mobiliomis vaizdo plokštėmis.

„Intel Arc A370M“ turi visus 8 „Xe“ branduolius iš ACM-G11 grafikos procesoriaus. Atminties posistemė susideda iš 4 GB GDDR6 atminties buferio ir 64 bitų magistrales. A370M turi 35-50 W TGP reitingą, taigi gana panašiai kaip RTX 3050M.

Nors matome tik kelis testus, bet iš jų galime daryti prielaidą, kad „Arc A370M“ yra tokia pat sparti kaip ir mobili „GeForce RTX 3050“ grafika. Artimiausiu metu sulauksime daugiau testų, tada bus aiškiau kokią spartą gali pasiūlyti A370M.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.