ASUS pasiūlys nešiojamą kompiuterį su 300 Hz ekranu

Dabar galime surasti nešiojamų kompiuterių žaidėjams su 240 Hz atnaujinimo dažnį turinčiais ekranais. ASUS sako, kad tai yra ne riba ir žada pasiūlyti nešiojamą kompiuterį su 300 Hz ekranu. Šis kompiuteris, žinoma, priklausys ROG prekės ženklui, o taip pat „Zephyrus“ šeimai.

Pirmasis modelis, gausiantis 300 Hz ekraną, yra „ROG Zephyrus GX701“. Kaip matote iš kodo, tai 17 colių ekraną turintis kompiuteris. Ekranas taip pat turės 3 ms GtG atsako laiką. Iš to galime spręsti, kad tai IPS ekranas. Šis 300 Hz ekranas kadrus geba atnaujinti kas 3.3 ms, o tai kone prilygsta jo atsako laikui. Kompiuteris dar turės RTX 2080 vaizdo plokštę ir 9-os kartos „Core i7“ procesorių. Būtent šis „ROG Zephyrus GX701“ prekyboje pasirodys jau spalį.

ASUS taip pat ruošia ir kitus kompiuterius su 300 Hz ekranais, juos išvysime tik kitais metais. Tarp ruošiamų modelių yra „ROG Zephyrus GX502“ (15 colių) ir 15/17 colių „Strix SCAR III“. Būtent šie kompiuteriai dabar demonstruojami IFA 2019 parodoje. Reikia pridurti, kad visi 300 Hz ekranai taip pat palaiko ir „G-Sync“.

16 Komentarai

  1. adex parašė:

    cia man patys didziausi nesusipratimai su laptopais viename:
    1. kam tas gaming laptopas jeigu atjungus nuo laido ne per ilgiausiai tas geiminimas truks, jeigu naprapal reikia ir zaisti ir dar kompa kazkur isitysti, tai namie normalus pc + ten koks paprastas laptopas su normalia baterija tasymuisi. dar turbut ir pigiau viskas gaunasi. as suprantu kai zmogus perka laptopa tasymuisi + dar ten koki casual zaidimeli sulosia ten su kokia mid-entry gpu kad bele ta zaidima be lago ant low istemptu. na bet ale HIGH-END laptopas tai :X kaip kad buvo toks posakis apie kazkurios volgos ar tai zigulio galine sedyne: nei trims sedet nei dviems pi*tis, tai ir cia irgi kazkas tokio.
    2. ispudingas ekranas savo specifikacijomis tik kad vos uz sileli didesnis, kam tokie pribambasai ekranui kuris is esmes del savo dydzio yra lievas? (cia retorinis klausimas).

    na ir zinoma sakysit, kam reikia tas perka, jeigu perka reiskiasi reikalingas produktas. kodel perka tai atsakyciau taip: perka nes zmones turi laisva valia priimti neadekvacius sprendimus (zinoma negaliu pasakyti taip apie visus atvejus, na bet didziajai dalei tas galioja, netgi labai didziajai)

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Tokia tavo nuomonė, o aš manau, kad gaming laptopai netgi labai geras reikalas. Pats daugiausiai prie to sėdžiu, bet čia kiekvienam savo.

      • adex parašė:

        netgi sitie high-end su pasakiskomis kainomis? dekstopui tai pakeiti gpu ir toliau vaziuoji. o cia viskas all-in-one ,,outdatinasi“ :/

        • Mindaugas Klumbis parašė:

          Aš į tokius nesižvalgau, nes tokių neįperku. Aš visiškai suprantu ką tu sakai, bet ta mobilumas daug kam yra privalumas.

          Kita problema yra mūsų ekonomika. Jei geras gaming laptopas dabar gali kainuoti ir 2000 €, o jei vidutinė mūsų alga būtų ne 600-800 o 1500-2000 € tai viskas neatrodytų taip blogai.

          • MMM parašė:

            „geras gaming laptopas dabar gali kainuoti ir 2000 €“, tai nuo 2000 tai tik pati pradzia, realiai ju kainos prasideda ties 3000 €, o vat visai neblogas kainuoja 4000, o tikrai geras 5000 €, pats neseniai rinkausi tai zinau.

            Tiesa, kurie tenkino mano poreikius kainavo nuo 3400€ (cia pigiausiausias, o realiai virs 4000 €)

    • MMM parašė:

      adex: bandei destyti mintis lyg mastytum, tai galejai ir pasistengti pamastyti. Gali buti n priezasciu, kodel zmones perka tokius daiktus, ir jei mastytum tai ir ismastytum, ir nereiktu pievu burti.

      As ir pats turiu toki tik visiskai del kitu priezasciu.

  2. aiwaris parašė:

    siaip jo pritariu adex bet yra ir isimciu pvz kad ir man nes db gyvenu ir dirbu svedijoj ir tenka gryzineti karts nuo karto i LT plius pats nevairuojantis tai pasiemiau lenovo legion y520 gtx 1060 versija kuoriuo esu tikrai patenkintas ir su juo neteko zaist zaidimo ant low setings 🙂 ji pasirinkau nes pavyko gauti labai pigiai siaip zadejau imti kazka is asus rog arba razer na nieko kita pasimsiu rimtesni 😀 taigi mane tikrai domina tokie laptopai del tasymosi galimybiu ir px man ta ju kaina ispusta nes neuzdyka dirbu kaip butu LT ir kad toki galeciau pasimt tik issimoketinai ir pan:D

    • MMM parašė:

      o as nepritariu. Nesiojamas turi du privalumus: kad be laido kazkiek gali paveikti, ir kad gali lengvai tampytis su savimi. Nieks apskritai rimtesniu darbu su nesiojamais ilgiau nedaro (kas vartoja proca ar GPU, ar tai zaidimai, ar tai ne), tad stebetis, kad su juo ilgai nepazaisi yra mazu maziausia naivu ir net vaikiska.
      Dauguma studentu ar tiesiog vyresniu mokiniu turi tiesiog viena kompa viskam, tiek ji nusinesa i paskaitas, mokykla, tiek namie, tiek pas draugus, ir tevai tikrai nenori jiems pirkti dvieju. Cia manau viena pati pagrindiniu priezasciu.
      O dabar apie ekranus: jei paziuresi Steam parduotuve, tai n metu vis top 10 ar top 20 pastoviai sedi CS zaidimas, toks jausmas kad nera jaunuolio, kuris neturetu sio zaidimo. Tad pasauliniu mastu sis nesiojamas tikrai ras savo pirkeja. As pats pirkciau su 300Hz vien wordo skaitymui.

      Realiai, yra n zmoniu, ir yra n istoriju, kodel jiems toks pirkinys turi savo pliusu, tad nereikia viska tik is savo asmenines lempines vertinti.

      • adex parašė:

        studentai high-end laptopus nesiojasi? as puikiai suprantu to viskas viename uz 600 paskirti ir su tuo viskas ok. as turiu omenyje isskirtinai high-end laptopus kur 3k+ prasideda. ir cia gali nors ir uz tokia menesio alga pirkti tai yra neracionalus sprendimas. nesakau kad nera isimciu, bet kiek tokius perkanciu gali pateistinti normalia priezastimi, keli procentai ar keliolika?

      • adex parašė:

        Tiesa kodel neperki tokio 300hz laptopo vien wordui? Turbut salyga tai nera racionalu piniginiu klausimu. As galeciau pasakyti jog pirkciau toki vien tam kad katinas turetu kur siltai numigti, bet cia velgi problema jog mano saskaitos nepuosia sesiazenkliai skaiciai ir tokio issipisinejimo negaliu sau leisti

        • MMM parašė:

          Gi sakiau, turiu 240Hz wordui nesiojama su GTX 2080Ti. Jame nera ne vieno zaidimo 😉

          • adex parašė:

            Ir kas tave paskatino tokiam sprendimui?

            • MMM parašė:

              Buvo svarbios kitos charakteristikos, tiesiog tame kainu segmente kitokiu ir variantu nebuvo. Ir 240Hz geriau negu 60 ar 90, tai kodel gi ne. Kas gal but butu tike, tai susikomplektuoti paciam, bet praktiskai tokia pasauga dabar naudojama Amerikos rinkai, Europoje renkiesi is to kas yra.
              Tiesiog as pazistu nemazai zmoniu, kurie gameina su panasiais daiktais ir dirba. O uzsieni zinau ir studentai tokius perka, ypac, jei tenka daznai kur toliau vazineti.

              • adex parašė:

                na zinoma kad geriau, bet tai tas kompas buvo perkamas su mintimi jog bus wordui naudojamas toks, ar dar buvo kazkokia paskirtis? jeigu buvo tai nereiketu sakyti jog to pc paskirtis ,,wordui“

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.