Avatar filmas pagerino Blu-Ray diskų pardavimo rekordą

Praėjusiais metais kino teatruose pasirodęs hitas Avatar tapo daugiausiai pajamų surinkusiu filmu per visą istoriją, visus savo konkurentus palikęs toli už nugaros. Filmas visai neseniai buvo išleistas ir Blu-Ray bei DVD formato diskuose namų vartotojams.

Be abejonės, Avatar ir toliau storina 20th Century Fox bei Džeimso Kamerono kišenes. Kalbant apie techninę filmo pusę, šis kinuose buvo pristatytas 3D formatu. Filmo populiarumas buvo toks milžiniškas, kad jis pritraukė labai daug dėmesio į štai tokio formato filmus, taip fanų bei žiūrovų akyse parodydamas šviesų rytojų – 3D teatras jūsų namuose.

Kalbant apie pardavimus, Avatar sumušė eilinį rekordą. Šį kartą vien tik Šiaurės Amerikoje per pirmas keturias dienas buvo parduota net 2,7 milijono Blu-Ray kopijų, o kartu sudėjus ir DVD kopijas, skaičius peržengia 6,5 milijonų kopijų ribą. Nepaisant to, pasirodė pranešimai, kad filmas neveikia kai kuriuose Blu-Ray grotuvuose, kurie yra siūlomi rinkoje.

Teigiama, kad daugelis Samsung Blu-Ray grotuvų nerodo filmo, nes reikalingas programinės įrangos atnaujinimas, kurio kai kurie Samsung grotuvai nesulaukė. Tikėtina, kad Samsung paskubės ir jį pristatys jau artimiausiu metu, nes Avatar populiarumas yra milžiniškas. Visgi, ne viskas krenta ant Samsung pečių – kai kurie vartotojai ir technikos entuziastai teigia, kad problemos kyla dėl įmantrios DRM apsaugos, kurią čia naudoja Fox.

4 Komentarai

  1. nugat parašė:

    Būtų begalė gražių ir gerų filmų.
    Ale trūksta kažkam fantazijos,arba pinigų.
    O kai kam ir to,ir to… 😉

  2. Fostil parašė:

    Apgailetini samsungai su savo supportu. Telefonu os atnaujinimu niekad nesulauksi padoriu, cia irgi nesugeba laiku isleist mat atnaujimo. Kuria jie gerus ir technologiskai pazangius dalykus, bet supportas gink dieve…

  3. Scriptor parašė:

    Saunu, sumoki uz filma kokiu 100lt ir neveikia:D:(

  4. Linas parašė:

    Už tą 100Lt geriau padoriam 3D kine su bičiuliais, kelis kart pamatai, negu moki tokią sumą, kad dulkėtų lentynoje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.