„Core i9-9900K“ išbandytas „Cinebench R15“ teste

Ne vienas entuziastas laukia naujo „Core i9-9900K“ procesoriaus išleidimo. Gaila, bet „Intel“ vis dar neatskleidžia, kada šį procesorių galėsime įsigyti. Taip pat toli ir išsamios apžvalgos, bet tai nereiškia, kad apie procesorių nesužinosime ko nors dar iki jo išleidimo.

Kinijoje cirkuliuoja ne vienas 8 branduolių procesorių inžinerinis pavyzdys, tad mums vis pateikiama šiek tiek informacijos. Seniau naujienos buvo susijusios su i7-9700K, o dabar galime pamatyti flagmano, i9-9900K, „Cinebench R15“ rezultatą, tiksliau net du.

Vienoje nuotraukoje matome, kad i9-9900K „Cinebench R15“ teste surinko 2166 taškus, o kitame jau tik 2008. Nemažas skirtumas, kurį sunku paaiškinti. Palyginimui, „Ryzen 7 2700X“ surenka beveik 1800 taškų tame pačiame teste.

9 Komentarai

  1. SoTOP parašė:

    Nueini į kokį skytech, pasižiūri Intel CPU kainas ir išsirenki G5400 🙂

  2. Atavar parašė:

    Būtų smagu, kad savo vendetas ir virtualius p**palų pasišpagavimus perkeltumėt kažkur į privatų lygį.
    Kuo toliau tuo didesnis vaikų darželis

    • jagiux parašė:

      Gerai pastebėta jau nusibodo ir man šitas pjautines iš oro stebėti idomus ir į tema rašantys spjauna į tai ir nebekomentuoja o lieka tik tie kurie vis nesantaika kursto nebera ką komentaruose skaityti apart pamazgomis prasmirdusiu eilučių,siūlyčiau vadovybei labiau drausminti visus aštrialiežuvius visažinius nekulturingai kimbančius prie kitų nuomonės.

  3. BC00 parašė:

    Yoman eina truputį pailsėti.

  4. Tinkinimas parašė:

    Ale tikrai dabar Intelio kainos pakilo į kosTmosą…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.