„Corsair“ siūlys, žaidėjams skirtus monitorius

„Corsair“ savo verslą pradėjo nuo operatyviosios atminties pardavinėjimo, o dabar ši kompanija gali pasiūlyti įvairų spektrą savo produktų. Dažniausiai „Corsair“ produktai nutaikyti į žaidėjus, taip bus ir su nauja sritimi, į kurią planuojama žengti.

Apie tai, kad „Corsair“ gali žengti į monitorių segmentą sufleruoja jų darbuotojų paieškos skelbimas. Kompanija ieško monitorių produktų vadybininko, o kam kompanijai toks darbuotojas, jei nesiimti šio verslo. Dabar nežinoma nei kokie kompanijos produktų išleidimo planai, nei ko reikėtų laukti, tačiau žinant kompanijos strategiją pirmasis monitorius turėtų būti nutaikytas į premium segmentą.

7 Komentarai

  1. Lagsters parašė:

    corsair produktai tikrai gan aukstos kokybes, manau vertetu tiketis ir aukstos kokybes monitoriu taip pat 🙂

    • IFeelYou parašė:

      Priklausys nuo to iš ko jie tuos monitorius pirks. Corsair pati monitorių negamins tikrai 🙂 Uždės ženkliuką ir kokybės kontrolę gal kažkokią padiktuos.

    • YOman parašė:

      jokios ten „gan aukštos“ kokybės neįžvelgiu. Sakyčiau-truputį geresni už vidutinį mainstreamą. O ir visokio Š tarp jų gaminių taipogi nesunkiai galima rasti. Mano galva tai per daug jau jie visko nori apžiot.

      • IFeelYou parašė:

        Na čia taip žiaurokai, šiaip jų aukštesnių klasių (AXi) maitblokiai yra tikrai labai geri, mechaninės klaviatūros vienos iš geresnių, o korpsusai skonio reikalas, tačiau kiek turėjau tikrai aukštesnės nei vidutinė kokybės. Aišku apžiot jie bando tikrai daugokai…

        • YOman parašė:

          AX maitblokių minty net neturėjau. Bet alternatyvų ne prastesnių yra ir tame segmente. Juolab kad net ir čia ne kažkokie pionieriai jie. O pigių kiek jie kepa? Pažįstu ne vieną ir ne du, susidūrusius su DDR, korpusų ir PSU broku.
          O juk ir pabrėžiau kad „truputį geresni už vidutinį mainstreamą“.
          Šiai dienai iš tos kontoros pas mane tik AX blokas, net užmiršau kada pirktas, bet kai prisiruošiu galutinai naujam PC, tai labai abejoju ar kažkas jame bus iš Corsair.

  2. BC00 parašė:

    Broką visi gamina, bet overall Corsair yra PSU ir mechaninių klavų lyderis. Ir high performing PSU modeliai prasideda nuo RM serijos (~100 €), nereikia net kalbėti apie AXi. DDR rinkos gal jau nebevaldo, bet, manau, produktai likę respektabilūs pagal kokybę, o ir kaina kartais būna viena mažiausių.

  3. Lagsters parašė:

    Tikiuosi bent aukstos kokybes is isores ir grozio, o is vidaus tai nieko naujo nesitikiu svarbiausia QHD su 144hz bus 1ms ir uztenka siais laikais pilnai bent jau zaidimams ar dar kazkam mano nuomone

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.