DFI gali pasitraukti iš pagrindinių plokščių rinkos

Mažesnės kompanijos, kurios buvo susikaupusios į entuziastams skirtų pagrindinių plokščių kūrimą, prieš keletą metų buvo tiesiog užkariavusios naujienų antraštes. Laikai keičiasi, Abit jau nebegamina pagrindinių plokščių, DFI vardas taip pat girtimas jau gana retai ir kalbama, kad pastaroji kompanija taip pat pasitrauks iš šios rinkos.

Kaip rašo SemiAccurate, remdamasi savo ir kitų šaltinių pranešimais, tyla iš DFI pusės nesako nieko kito, tik tai, kad kompanija iš tiesų žada pasitraukti. Kaip teigiama straipsnyje, kompanija dar kiek palūkės, kol pasibaigs visos jos pagrindinių plokščių atsargos ir kitą mėnesį praneš apie savo planus pasitraukti bei susikoncentruoti į kitas šakas, kuriose DFI kol kas darbuojasi.

Kodėl DFI pasitraukia? Kaip žinia, ši kompanija yra palyginti mažas „žaidėjas“ aukštos klasės pagrindinių plokščių rinkoje ir SemiAccurate pastebi, kad kompanija neva gauna mažą kiekį lustų, kai prasideda kalba apie tiekimo paskirstymą su jų gamintojais. Jei DFI iš tiesų pasitrauks sausį, tai gali nepraeiti be kalbų, kaip tai buvo Abit atveju.

Didžiausi interneto pardavėjai už Atlanto kol kas turi daugybę DFI pagrindinių plokščių. Štai Newegg siūlo net penkias AMD ir dvidešimt vieną Intel pagrindinę plokšte ir tik dvejų iš šios gausos negalima įsigyti. Artėjant Abit pasitraukimui, beveik visos atsargos jau buvo išparduotus ir likus labai nedaug laiko iki pasitraukimo, interneto parduotuvėse buvo galima įsigyti tik vienintelę mažmeninę Abit pagrindinės plokštės pakuotę.

3 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    Išties būtų gaila, jei šios kalbos pasitvirtins…

  2. crooked parašė:

    pirma asus dabar ir dfi

  3. pushaz parašė:

    crooked – domiesi IT,o kalbi tokias nesamones 😉
    Asus nepasitrauke,tiesiog pertvarke savo bizni,kaip sakant padare reforma imones viduje,kaip buvo taip ir liks MB biznyje

    Edit: http://www.fudzilla.com/content/view/16956/1/
    Nieks niekur nesitraukia

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.