Galime sulaukti plonesnių, bet brangesnių „iPhone“

„Apple“ kuria paplonintą „iPhone“ versiją, teigiama žurnalo „The Information“ pranešime, kuriame cituojami trys žmonės, tiesiogiai susipažinę su projektu. Tikimasi, kad naujasis telefonas bus pristatytas 2025 m. rugsėjį ir gali kainuoti daugiau nei „iPhone Pro Max“, kurio kaina prasideda nuo 1200 JAV dolerių ir kuris iki šiol yra brangiausias „Apple“ modelis.

Plonesnis įrenginys gali pakeisti „Plus“ modelį, kuris yra „iPhone 17“ serijos dalis – formatas, kuris nepateisino „Apple“ lūkesčių. Tačiau „iPhone 16“ telefonų seriją, įskaitant „iPhone 16 Plus“, vis dar bus galima įsigyti.

Dizainas buvo lyginamas su „iPhone X“ lygio šuoliu į priekį su visiškai nauja estetika. Kompanija „Apple“ svarsto keletą naujojo įrenginio variantų, įskaitant aliuminio korpusą. Mažesnėje piliulės formos išpjovoje gali būti priekinė kamera kartu su „Face ID“ jutikliais, o galinės kameros masyvas gali būti perkeltas į telefono centrą. Galiausiai, teigiama, kad ekrano dydis bus nuo 6,12 iki 6,669 colių – tarp dabartinių bazinių „iPhone“ ir „iPhone Pro Max“.

Tiksliai neaišku, koks bus jo plonumas, tačiau prietaisas būtų toks pat kaip neseniai išleistas naujasis „iPad Pro“, kuris yra ploniausias visų laikų „Apple“ gaminys. 11 colių modelis yra 5,3 mm storio, o 13 colių modelis yra dar plonesnis – 5,1 mm.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.