Gandas:„GeForce GTX 1070 Ti“ gali turėti užrakintą dažnį

Kaip žinome, mėnesio gale „nVidia“ išleis „GeForce GTX 1070 Ti“ vaizdo plokštę, kuri pagal spartą įsispraus tarp GTX 1070 ir GTX 1080. Jau atskleistos galutinės „GeForce GTX 1070 Ti“ specifikacijos, o taip pat ir viena labai pikantiška detalė, susijusi su užrakintais dažniais.

Pradžiai apie specifikacijas. Kaip kalbėta seniau, „GeForce GTX 1070 Ti“ turės 2432 CUDA branduolius, jų bazinis dažnis bus 1607 MHz, o Turbo režime kils iki 1683 MHz. Vaizdo plokštė turės 256 bitų atminties kontrolerį su GDDR5 8 GHz atmintimi. „GeForce GTX 1070 Ti“ TDP reitingas – 180 W.

Bet dabar apie šiek tiek keistą informaciją. Vienas tinklapis atskleidė, kad jo industrijos šaltiniai praneša apie visiškai užrakintas „GeForce GTX 1070 Ti“ vaizdo plokštes, kurių net neįmanoma spartinti. Dėl to visi partnerių parengti modeliai turės identiškus dažnius, skirsis tik jų dizainas. Bet kitas tinklapis teigia, kad nors partneriai ir negalės keisti dažnių, bet patys naudotojai „GeForce GTX 1070 Ti“ galės spartinti kaip įprasta.

Kaip ten bus pamatysime jau visai greitai, nes oficialus „GeForce GTX 1070 Ti“ išleidimas spalio 26 dieną.

Eteknix:

An industry insider told eTeknix that the GTX 1070 Ti can’t be overclocked. In addition, we’ve been informed that NVIDIA will not release any reference cards and all AIB partner cards will be locked to the same speeds. However, price and aesthetics are expected to differ across partner cards.

Expreview:

NVIDIA will be fully unified market GTX 1070 Ti frequency, that is, regardless of which you buy a GTX 1070 Ti their frequency will be fixed at 1607MHz-1683MHz , if you want to be stronger performance only Can be manual overclocking, for non-hardware enthusiasts are not friendly, or graphics card manufacturers have to surprise, such as get a software overclocking to avoid restrictions on NVIDIA.

 

14 Komentarai

  1. adex parašė:

    pilnai tiketina, nes paspaudus is jos oc, visai nesunkiai beveik visas gamyklines 1080 padetu, o nvidia nemanau jog noretu ,,zudyti“ 1080

  2. IFeelYou parašė:

    Man tai apskritai tas 1070 Ti kažkoks ne itin logiškas sprendimas. Jau 1070 stipriai overclockinus galima prisivyti 1080, ką kalbėti apie 1070 Ti. O su užrakintais dažniais pirkti plokštę už tokią kainą tai ką žinau…

    • Minde parašė:

      paciai Nvidiai tai logiskas, brokuotus ir apkarpytus chipus reikia kaip nors iskisti. Ir vistiek ju kazkiek parduos. Tad pacio cipo savikaina turi zenkliai skirtis

      • acceleration7817 parašė:

        sutinku, skaiciau fb komentarus ir zmogus parase, kad taip jie ruosiasi perparduoti is naujo subuildinta a104 chip;a kuris buvo naudojamas 1080’uose. o realiai jeigu to nedarys(itin maza tikimybe), kad sukurs stabilia korta. taciau vargu ar is to daug naudos. high end gpu gamingui skirtos realiai tik ~3metu tarnauja kol pradeda degraduoti ju memory ir clock’ai arba isvis nusprogsta/gpu nustoja veikti.

    • neblogai parašė:

      Dauguma žmonių perka pagal kelis principus- nebūtinai protingus ar pagrįstus:
      1) nVidia arba AMD
      2) Greitesnis, kad ir 1%. RX580 tapo populiaresniu už GTX1060 kai apžvalgos ėmė rodyti pirmavimą. 1% GTX1070Ti pirmavimas prieš Vega56 reikštų kad Vega su savo nemokamu Freesync yra paskutinis šūdas. /s
      3) Didžioji dauguma vartotojų nespartina, taigi lygintina pagal greitį už kainą, gamykliniais nustatymais.
      O kalbant apie kainas- tai čia labiau apie kažkokią viltį kad plokščių pagamins pakankamai ir kasėjams ir žaidėjams. Nes labai gali būti, kad GTX1070Ti už skelbiamą kainą nematysime, nes kasėjai jas išpirks ir tiek.

      • SoTOP parašė:

        Man įdomu iš ko tu sprendi kad RX580 tarp žaidėjų populiaresnė už 1060.

          • neblogai parašė:

            Nieko keista. Viena vertus- visos GP106 suplaktos į vieną kategoriją, kai tuo tarpu RX580 plokštės yra tik du iš aštuonių Polaris10 variantų. Ir antra- tai RX580 egzistavo tik pora mėnesių už kainas tinkamas žaidimų kompiuteriams, nes po to visas naujas ir nenaujas susiurbė kriptovaliutų kasimas.

            • ZeroFM parašė:

              1060 6gb/3gb , 580 8gb/4gb versijų po lygiai turi .
              Būtent kad BUVO , nes dabar kainų skirtumas tarp pigiausių 1060 6gb vs 580 8gb yra 90eu

              • neblogai parašė:

                Po GTX1060 vardu patenka kokie 8-10 variantų, išleistų praėjusiais ir šiais metais į stalinių bei nešiojamų kompiuterių rinką. Visi kartu- nesvarbu kiek apkarpyta, su kokiu atminties kiekiu, ar su kokiu atminties greičiu. Tuo tarpu po RX580 vardu- tik du šiemet pasirodę Polaris10 variantai iš aštuonių P10 išleistų staliniams kompiuteriams (RX470,RX480,RX570, RX580 , visų po 4GB ir 8GB variantus), ir tai egzistavusių rinkoje už prieinamą kainą tik pora mėnesių. Na ir lyginu aš ne tai kuri plokštė populiaresnė, o kas- nebūtinai logiškai- įtakodavo pasirinkimą vieno ar kito varianto kai kainos buvo panašios.

        • neblogai parašė:

          Iš Tomshardware forumų. Polaris10 imtas laikyti geresniu ir populiaresniu pasirinkimu renkant ir rekomenduojant konfigūracijas kai buvo išleistas RX580, kuris vienu kitu procentu pirmavo testuose prieš GTX1060. Aišku viskas pasikeitė po poros mėnesių kai kainos padvigubėjo, bet GTX1060 ir RX580 kainoms būnant panašioms- RX580 buvo tapusi populiaresnė būtent dėl to kad buvo minimaliai greitesnė.

          • Minde parašė:

            na idomu, zodziu pats susidarei nuomone is vieno portalo ar forumo ir pateiki kaip fakta. Ai, vienam portale audi 100 populiariausia reiskias audi 100 yra apskritai populiariausia.
            Yra racijos tavo teigini, kad itakos turi ir vienas laimetas fps. Bet nevisada to pakanka ir yra tokiu pavyzdziu, kai laimi nvidia pvz del mazesniu elektros sanaudu ar mazesnio kaitimo.

            • neblogai parašė:

              Ne vien ten, panašiai nuomonės keitėsi ir pavyzdžiui HotUKdeals. Bet jei elitistinė, pro-nVidia linkusi Toms bendruomenė prie AMD pradėjo linkti- tai jau nemažai sako. O kad RX480->RX580 energijos vartojimas pakilo dar apie 30W- nemačiau kad kas atkreiptų dėmesį- matyt pirmavimas ir ego yra svarbiau:)

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.