Gigabyte visiškai prisivijo Asus

Kaip praneša industrijos šaltiniai, antras pagal dydį pagrindinių plokščių gamintojas pasaulyje, kompanija Gigabyte visiškai prisivijo šios rinkos lyderį Asus. Gigabyte per pirmus du šių metų mėnesius pardavė apie 3.1-3.3 milijonus vienetų, kai Asus 3.2-3.3 milijonus pagrindinių plokščių.

Kad išlaikytų ir taip trapią persvarą, Asustek ketina artimiausiu metu sumažinti savo pagrindinių plokščių kainas ir, galimas daiktas, pradėti kainų „karą“ šioje rinkoje. Tiesa, kompanija atsisakė komentuoti šias spekuliacijas ir toliau teigė, kad tikisi parduoti apie penkis milijonus pagrindinių plokščių per pirmąjį šių metų ketvirtį ir nieko daugiau neprognozuoja.

Tiesa, Asus oficialiai pranešė, kad planuoja pergrupuoti savo pajėgas pagrindinių plokščių verslo padalinyje, tuo tarpu gamintojui Gigabyte artimi šaltiniai tik linkčiojo galvą ir sakė, jog vidiniai kompanijos skaičiavimai yra beveik tokie pat, kokius pranešė industrijos šaltiniai.

4 Komentarai

  1. -NRJ- parašė:

    peskites peskites 🙂 ASUS ir afrikoi ASUS, bet ir Gygabyte produkcija paskutiniais metais labai verta demesio patapus. Pavadinkim tai dvieju Titanu kova, stebesim

  2. paulbeng parašė:

    tik yra viena beda kad asus jau nebe tas asus kuris buvo pries 5m. o gigabyte atvirksciai pastoviai kyla. asus labai prastas suderinamumas su ram\’ais ir galiausiai jei jau asus mb nesusiderina su coolermaster psu (toks vienas atvejis man buvo darbe) tai virs visko 😀

  3. Padarass parašė:

    Puikios naujienos.

  4. forxis parašė:

    na kagi , laukiam kainų karo 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.