„Gran Turismo 7“ paskutinis atnaujinimas su daugiau mikrotransakcijų suerzino žaidėjus

„Gran Turismo 7“ žaidimas yra tikrai vykęs, bet dabar turi gan žemą reitingą ir tai yra visai ne dėl grafikos, valdomumo ar prastos fizikos. Žemo reitingo žaidėjų balai ir toliau kaupiasi dėl naujausio „Sony“ pataisymo, kuris padidino priklausomybę nuo mikrotransakcijų ir žymiai padidino sunkumą užsidirbant kreditus žaidime.

Kreditai yra „Gran Turismo“ pasaulio valiuta, o istoriškai žaidėjai galėjo dalyvauti lenktynėse, kad uždirbtų pakankamai pinigų savo garažui išplėsti – bent jau iki pataisos 1.07. Pataisymas pakoregavo apdovanojimus už 18 skirtingų lenktynių, kuriose žaidėjai anksčiau lankydavosi norėdami papildyti savo piniginę. Dėl šio atlygio koregavimo daug sunkiau uždirbti kreditus, todėl daugelis aukščiausios klasės žaidimo automobilių tampa nepasiekiami tiems, kurie nenori pirkti kreditų per žaidimo mikrotransakcijų sistemą arba praleisti iki 20 valandų, kad gautų vieną automobilį.

Tie žaidėjai, kurie nenori praleisti realių dienų savo gyvenime uždirbdami vieną automobilį, gali nusipirkti žaidimo kreditų už tikrus pinigus, nors kaina gali skirtis priklausomai nuo geografinės padėties. Nepriklausomai nuo vietos, būkite tikri, kad greičiausi žaidimo automobiliai nebus pigūs. Žaidėjai gali tikėtis sumokėti iki 20 milijonų kreditų už kai kuriuos legendinius žaidimo automobilius. Su žaidimo valiuta, kurios vertė yra 19,99 USD už 2 000 000 kreditų JAV, šių legendinių automobilių realioji vertė yra 200 USD, o tokių brangių automobilių yra ne vienas.

Toks „Sony“ elgesys labai panašu į EA „Battlefront II“ fiasko 2017 m., kai žaidėjai apskaičiavo, kad norint atrakinti visą pagrindinio žaidimo turinį prireiks 4 528 žaidimo valandų arba 2 100 USD mikrotransakcijų. Šiuo atveju dėl gerbėjų pasipiktinimo EA sustabdė visas mikrotransakcijas ir pergalvojo savo pajamų gavimo strategiją. Turėsime palaukti, kol pamatysime, kaip „Sony“ ir „Polyphony“ susidoros su „Gran Turismo 7“ problemomis ir prastomis tyčinėmis apžvalgomis.

7 Komentarai

  1. iTroubl3 parašė:

    Labai gaila, kad vis daugiau žaidimų eina pay to win keliu… geriau jau tada būtų tiesiog nedidelis subscribtion mokestis norint žaisti nusipirktą žaidimą, tada bent sąlygos visiems žaidėjams vienodos.

  2. RokasS8 parašė:

    Zaidimas nespejo dar koju apsilti, o jau padveses griovi randasi, tokio prasto zaidimo niekas nesitikejo, perejau beveik visa per dvi dienas, tikriausiai blogiau buti ir negali, pats zaidimas visiskai tuscias, viskas kainuoja belekiek, o uz lenktynes kapeikas gauni, dar su tuo patchu isvis sunaikino zaidima, o kur dar beveik dvi paros kai jo niekas zaisti negalejo, is manes metascore 0 gavo, zodziu £90 kai y bala ismesti, to lavono niekas nebeprikels

  3. EscO parašė:

    ar konsolė leidžia grįžti į ankstesnę žaidimo versiją? arba neleisti jos updeitinti ?

  4. newdiamond parašė:

    „suirze“ zaidejai toliau meto milijardus pay in apps pirkimuose :D:D:D
    tuoj prasides NFT manija….
    gales valgyti po to visi savo skinus ir NFT…kai bus maisto trukumas

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.