NVIDIA sugebėjo optimizuoti gamybą, kaštai mažėja 8-12 %

Remiantis naujais pranešimais, NVIDIA pavyko sumažinti savo gamybos sąnaudas nuo 8 iki 12 procentų. NVIDIA jau informavo savo tiesioginius partnerius apie šią naujieną, taip pat apie savo ketinimus šiuos sutaupytus kaštus tiesiogiai perduoti minėtiems partneriams. Keista, bet NVIDIA partneriai nežada mažesnių kainų pasiūlyti tiesiogiai vartotojams. Vietoj to, jie vėl bus perduoti sistemų kūrėjams, tokiems kaip NZXT, „Corsair“, „Omen PC“, „Maingear“ ir kt. Kitaip tariant, nesitikėkite, kad staigiai sumažės atskirų partnerių vaizdo plokščių kainos, kurias galite rasti vietinėse ar skaitmeninėse parduotuvės.

Tikėtina, kad žaidėjai kainų pagerėjimą pastebės tik tada, jeigu įsigys jau surinktą kompiuterį, nes šios sutaupytos lėšos bus kol kas perduodamos tik šioje pardavimo grandinėje. Visi kiti turės pasitenkinti laipsniškesniu kainų mažėjimu per ateinančius kelis mėnesius; su sąlyga, kad kripto valiutų kasimo paklausa išliks maža.

„Intel“ artėjantis įėjimas į vaizdo plokščių rinką taip pat turėtų turėti teigiamos įtakos bendrai šio segmento kainodarai. Tačiau sunku tiksliai pasakyti, kiek tiksliai naudos duos „Intel“ atėjimas į šią rinką ir koks galėtų būtų su tuo susijęs kainų nuosmukis. ARC vaizdo plokščių išleidimas laukiamas gegužės pabaigoje / birželio pradžioje.

7 Komentarai

  1. Mindaugas Klumbis parašė:

    Aš kaip suprantu šitą „optimizavimą“. NVIDIA tiesiog pigiau lustus su parduos partneriams ir visas „optimizavimas“ čia.

  2. Arvydas parašė:

    Zadu pirkti vaizdo plokste, vis laukiu, kada tos kainos normalizuosis… Dar karas prasidejo, vel galvoji kad ne iki vaizdo plokstes dabar.

  3. icebullet parašė:

    Del didejancios infliacijos tavo nusiziureto RTX kaina kils 🙂 O siaip tai jo, pries kara reiktu bent jau RTX efektus pamatyt zaidimuose 🙂

    • StrelokRTX parašė:

      Kam battlefield 2042 žaisti, kai gali battlefield 2022 realybėje pažaisti su visais efektais ir be bugs. Dėl infliacijos tai pagrinde didės pirmosios būtinybės prekėms, kaip energetika ir maistas. Prabangos prekės mažiau paklausios tampa.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.