Įspūdingos išvaizdos „Vkworld Mix Plus“ tik 99 USD, kiti kompanijos telefonai su nuolaida

Norintys nebrangaus telefono atrodančio labai išskirtinai tikrai tūrėtų užsukti į „Gearbest“ ir pasižiūrėti į „Vkworld Mix Plus“. Jo išvaizda atrodo labai dundančiai, o rėmeliai, na jų kaip ir nėra, todėl net sunku patikėti, kad šis telefonas gali kainuoti viso labo 99 USD (apie 85 €). Tiesa yra vienas kabliukas, už tokią kainą per dieną galima įsigyti tik 100 „Vkworld Mix Plus“ telefonų su „GBVKMIX“ kodu, akcijos startas 12:00 mūsų laiku jis vyks rugpjūčio 7-14 dienomis. Nenorintys laukti, jau dabar telefoną gali griebti tik už 10 USD brangiau (apie 94 €).

Kadangi „Vkworld Mix Plus“ kainoja tiek nedaug, gamintojas turėjo padaryti nemažai kompromisų. Pirkdami prietaisą gauname tik 4 branduolių procesorių, bet šalia 3 GB RAM. Vietos failams tikrai nemažai – net 32 GB. Nors 5.5 colių ekranas ir yra IPS panelės bei apsaugotas „Corning Gorilla“ stiklo, jo rezoliucija yra vidutiniška – 720p. Telefono baterija irgi neįspūdinga, ji yra 2850 mAh talpos. Kad ir kaip būtų, „Vkworld Mix Plus“ atrodo nuostabiai ir naudotojai besivaikantys išvaizdos gali užsimerkti žvelgdami į jo trūkumus, ypač kai jo kaina mažiau nei 100 €.

Dar vienas „Vkworld“ kompanijos kūrinys sudomins ieškančius telefonu su gera baterija, bet nenorinčius išleisti labai daug. Esant tokiam atvejui jūsų kriterijus puikiai atitiks „VKworld G1“. Jis turi net  5000 mAh baterija, neblogą aštuonių branduolių procesorių, 3 GB RAM, 5.5 colių 720p IPS ekraną. Gamintojas deklaruoja, kad ištisai kalbant telefonas ištvers iki 55 valandų, o naršant internete baterija turės sulčių 21 valandai. Ir visa tai kainuoja 95 €.

Galiausiai, reikia trumpai užsiminti apie „Vkworld“ „Nokia 3310“ kloną. Telefonas labai panašus į originalą, net pavadinime matome tuos pačius skaičius – „Vkworld Z3310“. Telefonas neturi įspūdingų parametrų, bet tiks žmonėm mėgstantiems mygtukus, o jo kaina viso labo 19 €.

3 Komentarai

  1. GreenZebra parašė:

    Vkworld Mix Plus paiimciau jei butu 5 coliu ne 5.5 ;/

  2. Daimonass parašė:

    Jo išvaizda atrodo labai dundančiai. XD

  3. SarzzeR parašė:

    Atrodo gal ir neblogai, ir kaina gera, bet tas laukimas, kol išsiųs – nervina. Aš savo Bluboo S1 vis dar laukiu, o dar net neišsiuntė, nors jau praėjo daugiau nei 20 dienų. Vkworld Mix Plus – bus ne išimtis. 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.