„Philips“ IFA 2017 parodoje demonstruos įvairias monitorių naujoves

Patirk geresnes spalvas, lenktumą ir pramogas

„Philips“ monitoriai IFA 2017 parodoje

Berlynas, 2017 m. rugsėjo 1 – 6 d., 22 salė

Artėjant 57-ajai IFA parodai, MMD, pagal licenciją valdanti „Philips Monitors“ prekių ženklą, ruošiasi pristatyti daugybę monitorių naujovių. 22-os salės ekspozicijoje lankytojai galės atrasti platų lenktų „Philips“ monitorių asortimentą, aukšto dinaminio diapazono (HDR, angl. „High Dynamic Range“) technologijos galią geresniam, nei bet kada, kontrasto ir spalvų atkūrimui, ateities rezoliucijas su 8K raiškumu ir įspūdingus monitorių sprendimus profesionalams.

Lenktumas, spalvos ir pramogos
2017-2018 m. „Philips“ monitorių asortimentas aiškiai rodo atsidavimą lenktam dizainui ir išskirtiniam spalvų atkūrimui. Lenkti modeliai, kurie bus eksponuojami IFA 2017, dydžiu svyruoja nuo 27 iki 49 colių įstrižainės. Tačiau, monitoriai išsiskiria ne tik savo lenktumu, – jie taip pat turi išskirtinį spalvų potyrį suteikiančių funkcijų rinkinį. Modelius su „Ultra Wide-Color“ technologija, „Quantum Dot“ (liet. kvantinių taškų) technologija ir HDR bus galima pamatyti stende.

Viena iš specialių atrakcijų lankytojams bus daugiaekranės pramogų stotys (erdvės, vietos) su 3 x 32 colių įstrižainės lenktais „Philips“ monitoriais kiekvienoje, su „Quantum Dot“ ir „Ambiglow“ funkcijomis, leidžiančiomis lankytojams pirmiesiems patirti naują pasinėrimo į turinį lygį.

Kitas jaudinantis reginys bus 43 colių įstrižainės pramogų ir keleto užduočių atlikimo vienu metu stotys su fantastišku funkcijų rinkiniu: 4K raiška, HDR, „Adobe RGB“ ir „USB Docking“ funkcionalumu – išskirtinėms visapusiškoms namų pramogoms.

Specialus asortimentas profesionalams ir entuziastams
4K raiškai tampant populiaria plačiojoje rinkoje, aukštesnės raiškos „Philips“ monitoriai jau horizonte – 8K. Ateities 8K UHD raiška turi dvigubai didesnę horizontalią ir vertikalią rezoliuciją nei 4K UHD, iš viso keturis kartus daugiau pikselių. Lankytojai pirmieji galės patirti 8K tikslumą, nes parodoje bus 8K 32 colių įstrižainės monitorius, turintis elegantišką berėmį dizainą visose keturiose pusėse ir sukuriantis įtraukiantį žiūrėjimo potyrį.

Kiti specialūs modeliai, patrauksiantys patyrusių dizainerių, fotografų ar CAD naudotojų dėmesį, tai 31,5 colių įstrižainės 4K profesionalus monitorius su HDR ir „USB-C Docking“, o taip pat 31,5 colių įstrižainės QHD monitorius su „Adobe RGB“ spalvų diapazonu ir „USB-Docking“ funkcionalumu.

 

 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.