Kingston žengia į JAV rinką su 256GB USB atmintine

Ar jums kada nors atrodė, kad USB atmintinės siūlo tiesiog per mažai laisvos vietos? Na, jeigu kažkas iš jūsų galėtų sumokėti apie 1100 JAV dolerių už didžiausios pasaulyje talpos USB atmintinę, kodėl gi ne. Kingston pristatė naująjį DataTraveler 310 256GB.

Kingston aiškiai pabrėžia, jog DataTraveler 310 yra pirmasis toks produktas Jungtinėse Amerikos Valstijose, kuris siūlo 256GB talpą. USB atmintinė, tuo tarpu, pasižymės tikrai ne rekordiniais greičiais, tad jos savininkams teks kiek palūkėti norint, kad ji užsipildytų pilnai – 25MB/s nuskaitymo ir 12MB/s įrašymo greičiai nieko gero nežada. Nieko neužsimenama ir apie galimą USB 3.0 versiją ar kažką panašaus, kas, tiesa pasakius, tokiam be proto brangiam gaminiui turėtų būti kaip standartinė ypatybė.

Kokybė taip pat žadama. Kingston su produktu suteikia penkių metų garantiją. Kartu su DataTraveler 310 taip pat suteikiama Password Traveler programinė įranga, kuri leidžia 90% įrenginio talpos apsaugoti slaptažodžiu. Sakykime, likusi 25GB vieta gali būti palikta saugoti nesvarbiems duomenims. Fiziškai produktas yra 2.9x 0.8×0.63 colio išmatavimų su apsaugos dangteliu, tad yra toks pat paprastas USB duomenų kaupiklis, kaip ir visi kiti rinkoje.

Kingston DataTraveler 310 pakeis jau kiek ankščiau išleistą DataTraveler 300, kuris taip pat pasižymėjo 256GB talpa ir buvo pardavinėjamas Europoje, Artimuosiuose Rytuose, Afrikoje ir Azijos ramiojo vandenyno pakrantėje. Kompanija užsiminė, jog taip ilgai krapštėsi su nauju produktu dėl tinkamų NAND Flash lustų kiekio trūkumo, kurį šiuo metu jau yra išsprendusi.

8 Komentarai

  1. Heloxx parašė:

    kas is to kad 256gb, bet tai letumas jo nevertas jis tu pinigu, geriau ssd nusiperki

  2. aciddo parašė:

    Jau geriau sitas, mezesne talpa, bet sparta zymiai geresne:
    http://www.corsair.com/products/voyagergt_128/default.aspx

  3. pascha parašė:

    Dar cia teoriniai greiciai praktikoj dar siek tiek krenta

  4. Fostil parašė:

    Uz tokia kaina galetu suteikt ir life time garantija… Rinkoi ne 1 flashas pigesnis ir to su life timais buna, o cia sumoki 3k lt ir nei spartos, nei garantijos. Tokiu atveju geriau nusipirksiu 2.5colio isorinius hdd 250gb ir sutaupysiu daaaug daugiau.

  5. tubulis parašė:

    O kiek uzema isorinis,kiek uzema flash? Butent del dydzio tiek ir rauna jie 🙂

  6. linas_mif parašė:

    Manau kai toks kainu skirtumas, tai ir tas isorinis ne toks ir didelis pasidaro 😀

  7. linas_mif parašė:

    +kaina nurodyta ne musu rinkai. pas mum dar +1k lt.

  8. ironvolf parašė:

    už tokią kainą visas netbukas išeina 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.