Logitech pristato Touch Mouse M600

Kaip rašoma Fudzilla.com, „Logitech“ šiandien pristatė naują bevielę pelę – „Touch Mouse M600“. Panašu, kad ji susilauks daug dėmesio, nes neturi įprastų mygtukų ir vietoje jų naudojamas lietimui jautrus paviršius.

„M600“ yra tinkama tiek kairiarankiams, tiek dešiniarankiams, o veiksmus su šiuo „graužiku“ savininkai valdys piršto prisilietimais bei judesiais, visai kaip naudojant išmanųjį telefoną. Naudotis pele taip pat padės speciali programinė įranga „Logitech Flow Scroll“, kuri užtikrins sklandų vaizdo slinkimą ir panašius veiksmus.

Šis išskirtinį dizainą turintis valdymo įrenginys su kompiuteriu duomenimis keisis radijo ryšiu per universalų „Unifying“ imtuvą, kuris prie kompiuterio bus jungiamas per USB sąsają. Šis imtuvas yra funkcionalus dėl to, jog palaiko iki 6 „Logitech“ įrenginių vienu metu.

Pelė yra maitinama vienos arba dviejų AA tipo baterijų. Naudojant du maitinimo šaltinius, jų turėtų užtekti šešiems mėnesiams. Išėmus vieną bateriją, pelė taps lengvesnė, tačiau veikimo laikas sutrumpės per pusę – iki 3 mėnesių.

„Touch Mouse M600“ parduotuvių lentynose galėsime pamatyti jau šio mėnesio viduryje, o jos kaina sieks apie 240 litų.

Nuotraukos iš Fudzilla.com

1 Komentaras

  1. edwinas2 parašė:

    Apple jau yra panašią sukūrus,tik kaina didoka, nes ten paprasta optika įdėta.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.