„Micron“ pakomentavo ankstesnę informaciją, susijusią su GDDR6 atmintimi

Šią savaitę remdamiesi „Fudzilla“ informacija rašėme, kad „Micron“ galimai ruošia GDDR6 atmintį 2016 metams ir bandys su ja konkuruoti prieš HBM 2.0. „Micron“ ne visai sutinka su ankstesne informacija ir prasitarė, kas mūsų laukia iš tikrųjų.

Susisiekę su kai kurias tinklapiais, tarp kurių „KitGuru“, „Micron“ teigia, kad kitais metais jie neplanuoja pristatyti GDDR6 atminties, o bus išleidžiama tik GDDR5X atmintis, kuri bus montuojama į kai kurias „Pascal“ architektūros vaizdo plokštes, bei į kai kuriuos būsimus AMD grafikos adapterius. „Micron“ taip pat pridūrė, kad naujoji atmintis tikrai vadinsis GDDR5X, o ne GDDR6, nes tai yra visiškai skirtingi produktai, o kompanija kol kas nepaskelbė jokių planų susijusių su GDDR6 atmintimi.

GDDR5X nėra skirta konkuruoti su HBM atmintimi, bet labiau skirta padėti išnaudoti esamus vaizdo plokščių dizainus, kuriuose naudojama GDDR5 atmintis tuo pačiu pasiūlant daugiau spartos.

Manoma, kad tik pačios sparčiausios vaizdo plokštės (Titan ir Fury) gaus HBM atminties posistemę, kiti produktai turės tenkintis kiek lėtesne GDDR5X atmintimi. 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.