MMD pristato „Philips Monitors“ profesionalių  monitorių naujoves parodoje ISE 2018

Naujausias monitorių asortimentas pasižymi įspūdingomis spalvomis ir ryškumu,
didesniu paprastumu, geresniu komfortu, ir aukštesniu produktyvumu, skirtu profesionalams

Amsterdamas, 2018 m. sausio 30 d. – MMD, lyderiaujanti technologijų bendrovė, pagal licenciją valdanti „Philips Monitors“ prekių ženklą, pademonstruos savo įsipareigojimus ryškioms spalvoms, aukštesnei raiškai, ir pažangiausioms
technologijoms parodoje ISE 2018, siūlydama lankytojams galimybę atrasti naujausias monitorių inovacijas, sukurtas lengvesniam ir produktyvesniam gyvenimui. ISE („Integrated Systems Europe“, t.y. Europos Integruotos Sistemos  – liet. k.)
yra didžiausia audiovizualinių sistemų paroda pasaulyje, kuri vyks 2018 m. vasario 6-9 dienomis Amsterdamo RAI, daugiafunkciame renginių centre. MMD savo ekspoziciją pristatys „Philips“ stende 10-K170.

MMD ekspozicijos ryškiausi pavyzdžiai:

Platesnis spalvų ir ryškumo pasirinkimas vaizdams tarsi gyvenime. Pasižymintis plačiu, skaidriu QHD IPS ekranu, pilnai atkuriančiu spalvas, su plačiais žiūrėjimo kampais, „328P6AUBREB“ modelis leidžia naudotojams pamatyti didelį vaizdą, nepraleidžiant jokių detalių. Ypač gerai tinkamas įmonėms, šis monitorius siūlo vieno kabelio išorinių įrenginių prijungimą, supaprastinantį darbo vietos išdėstymą ir padidinantį produktyvumą, o jo naujasis USB 3.1 C tipo kabelis puikiai tarnauja itin sparčiam duomenų perdavimui. Vėlais vakarais dirbančių naudotojų akių ir laikysenos apsaugai skirtas „SmartErgoBase“ stovas suteikia ergonomiško monitoriaus komfortą ir „LowBlue Mode“ režimas užtikrina didesnę sveikatos gerovę.

Supaprastinta jungtis ir skaidrūs IPS vaizdai. „241B7QUPBEB“ modelis, kuris taip pat yra puikus pasirinkimas įmonėms, bus pristatomas ISE parodoje. Šis „Philips“ B serijos monitorius su USB-C jungtimi siūlo naudotojams paprastą nešiojamojo kompiuterio prijungimą vienu kabeliu sparčiam duomenų ar vaizdo įrašų perdavimui į „Full HD“ IPS ekraną, o taip pat ir įkrovimui. Monitoriaus itin siauri rėmeliai padidina žiūrėjimo erdvę ir ypač gerai tinka daugiaekranėms aplinkoms. Jo „SmartErgoBase“ stovas leidžia patogiai ir ergonomiškai reguliuoti monitoriaus padėtį, tuo tarpu „EasyRead“ režimas suteikia skaitymo tarsi iš popieriaus lapo potyrį. „LowBlue Mode“ režimas ir „Flicker-free“ technologija užtikrina didesnį produktyvumą ir tuo pačiu metu tausoja naudotojų akis.

Puikus universalus monitorius. Dėl plačios funkcijų įvairovės „243V7QJABF“ monitorius yra idealus daugeliui skirtingų naudotojų, ypač dirbančių švietimo srityje. Trijose pusėse berėmis IPS 16:9 „Full HD“ monitorius atkuria aiškius, ryškius nuo krašto iki krašto vaizdus, o tokios funkcijos kaip „SmartContrast“ (gausiam juodų detalių atkūrimui) ir „SmartImage“ (lengviems, optimizuotiems vaizdo nustatymams) užtikrina stulbinantį rezultatą kiekvieną kartą. „Flicker-free“ technologija, „LowBlue Mode“ režimas, ir „EasyRead“ užtikrina mažesnį akių nuovargį. Papildomai, dėl kompaktiško grakštaus dizaino šis monitorius gali prisitaikyti bet kurioje erdvėje, įmontuoti garsiakalbiai, skirti garsui be netvarkos ant darbo stalo, ir „VESA“ stovas – didesniam lankstumui.

Aiškūs vaizdai ir darnus ekologiškas dizainas. Dar vienas monitorius, ypač tinkamas švietimo sektoriuje, – modelis „241B7QPJKEB“, apjungiantis efektyvumą, estetiką ir aplinką tausojančias technologijas. Jo „Philips PowerSensor“ ekranas sumažina elektros energijos suvartojimą ir yra pagamintas iš 85% perdirbto panaudoto plastiko žaliavų, o korpusas neturi polivinilchlorido (PVC) ir bromintų antipirenų (BFR), – visa tai skirta pasiekti maksimalų veikimą ir minimalų poveikį aplinkai. Įmontuoti stereo garsiakalbiai atkuria tokį įtraukiantį garsą, kaip ir monitoriaus vaizdas, o integruota internetinė kamera suteikia ir patogumo, ir privatumo, nes ji gali būti iškelta, kuomet jos reikia, ir sustumta po to. Su IPS technologija, pilnai atkuriančia spalvas ir teikiančia plačius žiūrėjimo kampus, siaurų rėmelių ekranu, kuriančiu vientisą išvaizdą, ir „SmartImage“ išankstiniais nustatymais, leidžiančiais lengvai ir optimizuotai reguliuoti vaizdą, – šis monitorius atrodo fantastiškai.  Dėl „LowBlue Mode“ režimo, „Flicker-Free“ technologijos, ir „SmartErgoBase“ stovo jis užtikrina produktyvumą ir komfortą.

Pažangus dizainas ir stulbinantys panoraminiai vaizdai.  „349X7FJEW“ modelis, tikrai nustebinsiantis lankytojus, pasižymi lenktu „UltraWide“ 21:9 formato ekranu, greitu 100 Hz atsinaujinimu, ir „AMD FreeSync“ technologija, – dėl to šis monitorius yra puikus pasirinkimas profesionalams, kuriems reikia nepriekaištingos grafikos. Su įspūdingu 34 colių įstrižainės ekranu ir skaidriais 3440 x 1440 pikselių vaizdais, jis garantuoja įtraukiantį potyrį. Siauri rėmeliai kuria vientisą išvaizdą, o „MultiView“ leidžia vienu metu gauti vaizdą iš dviejų šaltinių ir jį peržiūrėti. Lengva prijungti ir lengva mėgautis, nes šis monitorius siūlo HDMI sąsają sparčiam skaitmeniniam ryšiui ir „DisplayPort“ prievadą maksimaliam vizualiniam poveikiui. USB 3.0 leidžia greitai perduoti duomenis ir įkrauti išmaniuosius telefonus. Net gi galima reguliuoti monitoriaus aukštį, kad būtų užtikrintas geresnis ergonomiškas komfortas, – vienas malonumas juo naudotis.

Daugiau informacijos apie Philips monitorius rasite: www.philips.com/monitors

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.