Oficiali RTX 2080 ir RTX 2080 Ti sparta žaidimuose

„nVidia“ apžvalgininkams pateikia RTX 2080 ir RTX 2080 Ti spartos skaičius žaidimuose. Šiuos skaičius „nVidia“ pateikia apžvalgininko gide, kad testuojantys žinotų, kokių rezultatų reikia tikėtis iš RTX vaizdo plokščių. Tiesa, kiekvienas apžvalgininkas turi skirtingą testavimo sistemą, tad spartos skaičiai tikrai gali nesutapti. Reikia pridurti, kad „nVidia“ pateikti žaidimai yra rekomenduojami apžvalgoms, tikėtina, juose RTX vaizdo plokščių sparta yra pati geriausia.

Šiame gide apžvalgininkui visi testai atlikti 4K raiška. Dokumente sakoma, kad RTX 2080 buvo sukurta būtent 4K raiškai, jau nekalbame apie RTX 2080 Ti, kuri yra dar spartesnė.

„nVidia testavimo sistema: X299 Rampage VI Apex, Core i9-7900X 3.3 GHz, Corsair 16GB DDR4 (dažnis nepateiktas), Windows 10 (v1803), NVIDIA 411.38 tvarkyklės.

Nustatymai (Anglų k.):

DirectX 12 Games

  • Battlefield 1 – Ultra Preset
  • Hitman – Highest Settings
  • Shadow of the Tomb Raider – Very High Preset, TAA
  • Star Wars: Battlefront II – Ultra Preset

DirectX 11 Games

  • Call of Duty: WWII – Render Resolution: Native, Pre-T2X Resolution: Native, Post Process AA: Filmic SMAA T2x, Texture Resolution: Extra, Normal Map Resolution: Extra, Specular Map Resolution: Extra, Sky Resolution: Normal, Shader Preload: On, Anisotropic Filtering: High, Shadows: On, Shadow Map Resolution: Extra, Shadow Depth: High, Screen Space Shadows: Always On, Screen Space Reflections: High, Cache Sun Shadow Maps: On, Depth of Field: High, Motion Blur: High Quality, Screen Space Ambient Occlusion: Hemo AO, Medium Distance Ambient Occlusion: On, Surface Scattering: On
  • F1 2018 – Ultra Preset, TAA, AF: 16x
  • Mass Effect: Andromeda – Ultra Preset
  • Middle-earth: Shadow of War – Ultra Preset
  • PlayerUknown’s Battlegrounds – Ultra Preset
  • Rainbow Six Siege – Ultra Preset
  • The Witcher 3 – Ultra Preset

Vulkan Games

  • Wolfenstein 2: The New Colossus – Mein leben Preset

DirectX 12 Synthetic Benchmarks

  • 3DMark – Timespy Extreme
  • VRMark – Cyan Room

58 Komentarai

  1. ZeroFM parašė:

    Visiem turėtu būti svarbu oc vs oc . Ir realiai gal tik Hardware Unboxed padarys kaip pridera apžvalga o ne paviršutiniška vos keleto games kaip dauguma mėgsta .

  2. Povilas parašė:

    Tai kad cia visai dauguma zaidimu istestuota, aisku jei tik ne fake, bet gal jus tiesiog nustebe labai gera sparta, todel kazkuom apzvalga neitinka, ir sunku patiket?:) taip cia 4k rezoliucija. OC 2080 bus dar geriau, nes vien custom partneriu modeliai TDP leidzia pasiekt didesni, del ko ir montuoja monstriskus radiatorius.

  3. svabas parašė:

    aj reikėjo nvidijai Paskal refresh padaryt su +10 proc, o tai žiūriu visi labai išpindėję

    • SoTOP parašė:

      Būtent, už xx80 kortą 900€ ir tuo visi džiaugiasi 🙂

    • Stipena parašė:

      Pasižiūrėk kainas prieš kalbėdamas apie išpindėjimus. Jei tokiais tempais kels kainas, po 10 metų mokėsi 5000€ už RTX xxxTi.

      • svabas parašė:

        taigi beveik nieks nepirks, tu ka galvoji ten durniai marketige dirba

      • Povilas parašė:

        Visur tas pats vyksta. O LT labiausiai jauciasi nes atlyginimai stovi vietoje. atsiminkim senus fx, mx, gt laikus, ar kada pagalvojome kad uz vga tiek mokesim, ar tiek kainuos, bus laikas kainuos ir 1500 ar 2000€ 😉

        • xFiniti64 parašė:

          Tu ir gali moket, dauguma is pc pradeda trauktis i konsoles, paziurek koki kosmosa konsoliu parduoda. Tegul kele kainas nors ir penkis gabalus, alternatyva konsoles. Ir dar kas juokingiause turi ta plokste uz pusantro gabalo ir nera ka zaisti su ja, kai visi geri zaidimai ant pleisteisino. Va stovi gtx 1080 ti, dulkes nusivaliau ir tiek ziniu. God of war zaidziau, paskui detroita, dabar spaidermena, o pc va del grozio isijungiu spotifaju pakalusyt ir paziuret kaip RGP klava ir deze mirksi 😀

          • MMM parašė:

            Baig tu cia svaigti. Jau zadejo pries 10 metu mirti. O pardavimai zaidimines gelezies auga.

          • Povilas parašė:

            Tuom pc ir issiskiria kad pats pasirenki detales ir „tiuninguoji“ ko negalima su konsolem. Tai faktas zaidimam konsoles aina, praktiskiau bei pigiau. Bet as jau seniai nelosiu su konsolem, zaidziau seniai playstation pirmo laikais, buvo smagu pulta laikyti, tekken pakapoti, kai mazas buvau, dabar bandziau, jokio kaifo. Aisku tai nebutinai reiskia kad konsoles vaikaims, tiesiog man nepatinka. Pele ir klava all the way. Pc apskritai biski kiek kita kategorija. Visada ras savo gerbejus kaip ir konsoles savo.

        • Strelok parašė:

          Nu tai normalios kainos. Niekas nekaltas, kad valiutos yra atristos nuo aukso standarto is USA, bei EU spausdina visa para. Aisku, kad bus infliacija ir manau, dar gana maza, nes zmones tiesiog nesuvokia kiek pinigu yra prispausdinta beverciu. Lietuvoje zmones irgi puikiai gyvena, tik gyvena is EU dotaciju, bei projektu. Restoranai visi pilni, Vilniaus centre sunku rasti masina, kuri kainuotu maziau nei 100k. Tik aisku cia lietuviu mentalitetas yra toks, kad viska hordinti ir kitam nieko neduoti. Nes neduok dieve su lietuviu verslininku tureti reikalu, jau zydas maziau sykstus ir labiau dalintis linkes.

      • svabas parašė:

        o kainos po pusmečio normalizuosis, žiūrint ką AMD išleis

        • Mindaugas Klumbis parašė:

          Nemažai žmonių palaiko tokias kainas, labai keista. AMD irgi nėra labdara ir kainos bus atitinkamos, netikiu, kad bus kainų karas, nes nei nvidia nei AMD tai nėra paranku.

          • Strelok parašė:

            Tai paziurek top bought GPU on Amazon, ne karta buvo RTX preordai top 5. Tai manau, kad pinigu kaip sieno pas muricans yra. Tik as niekada nesupratau to preordo tikslo, nes nei tu pigiau gauni nei anksciau negu kiti gauna ta GPU. Ir tu nieko apie ja nezinai, kazkoks mazochistu uzsiemimas.

        • Stipena parašė:

          Prie ko čia tas kainų normalizavimasis? Mining bumas baigėsi. Custom 1080Ti starto metu ėjo po 750$, dabar 2080Ti normalūs modeliai po 1350€. 400-500€ didesnė kaina nei buvusios kartos, gali guosti save visokiais kainų normalizavimais.

        • xFiniti64 parašė:

          Kas palaiko ? 90 milionu su pleisteisinais? Va isijungiu bf1 ant pc ir tusti servai, kapines, divisina, kapines, destiny kapines, visur kapines. Pleista isijungi nera vietos serve. Kur tos plokstes, kas pirko, ka su jom zaidzia, ai kasimo darbus zaidzia, va kasejaij ir gali moketi, bet sitas reikalas raukesi, gales nvidia savo kabancius uostit, amd tai konsolese, va jau giresi kaip naujaij kartai rengia SOC konsolese, parduos aisku minimum 150 milionu soc 😀

          • ZeroFM parašė:

            Kai rega kaip kurmio bus , tada pereisiu prie konsoliu nes dieve padėk prie tos tragedijos su 30fps niekas neprivers sedėti .

          • MMM parašė:

            xFinite64. Battlefield 1 pc kapines nes ten nesamones ant pc daro. Darem eksperimenta su draugu karta. Jungiames ne kaip draugai, bet atskirai – abu gavom po visiskai tuscius servus i ta pati mapa. Battlefielde as dazniausiai per custom jungiuosi

            • xFiniti64 parašė:

              MMM, kad tu turi kruva pc zaidimu tai gerai, bet neturi visu platformu, kad palygint. Paimam bf3 bf4 ten buvo battlelogas, svetaine per kure matai draugus, ju pasiekimus, galu susirasineti, junktis, daryti parcius, labai lengvai servus isipirkti privacius galima, labai lengvai turnyrus padaryti, bet ant konsoles nebuvo battlelogo, nes ten kitaip veikia, kadangi nepasiteisino dice pardavimai ant pc, kur buvo iskirtinai zaideju daugiau, modu ir battlelogas. Kas atsitiko su bf1 ir bfV ? Nebera isvis ! Iseme, supaprastino taip juokingai, ant konsoliu liko ju funkcijos per ju jau iskart sukurta sistema, kad junges prie draugo per pleisto meniu ir pajunge butent i jo skvada ir audio snekejima pajunge prie parcio. O pc ne, isvis isdarke. Arba va duma kaip pvz pateiksiu. seniau buvo sautuvu milionas ir juos keisdavai su 1234567890-=, o dabar ant doomo RATUKAS DZIUOSTIKO ANALOGO ! SU analogu labai fainaui fukt pasuki pasirenki, o ant pc su peles kursorium turi uzvaziuot ir paklikint, ir visas taip valdimas ispaprastintas tiesiai nuo pulto perkeltas, net nesusimastatnt.

              • YOman parašė:

                o prie PC tipo negalima joysticko pasijungt? Kažką grybauji čia.

                • xFiniti64 parašė:

                  Aisku galima pasijungti, ir prie tv nusinesti pc, bet tada kam to pc, kai konsole yra ? Cia taspac kas nusipirkti loro piana kostiuma ir ant virsaus uzsivilkti treningus 😀

                • MMM parašė:

                  xFiniti, kabek uz save. Man dave draugas savo konsole ir accounta. Pio pusvalandzio numeciau i sona. Man uz dyka jos nereikia. Turiu pultelius grynai del keliu arcade zaidimu ir mortal combat. Bandziau witcheri ant pultelii losti tai po 10 min keiksmazodziu pasiemiau pele ir klava. Ir Youtube matosi per pirma sekunde, ar judesiai konsoliniai ar pc. Konsoles tokie statiski ir negyvi. Battlefield konsolineje versijoje, kas moka geriau pukteli valdyti, tas ir sienauja priesinkus. Taigi, kakbek uz save. Mab konsoles visiskai nereikua. Vienas tik Sony zaudimas vilioja The last of as

              • Povilas parašė:

                Battlelog tai apskritai buvo mokyklinio lygio padaryta.. per web krc party renki 😀 jiems reikejo i origin integruoti, kaip steame, kazkoki comunity viena bendra kurti, nu ar bent kazka panasaus galvoti. Nu bet neesme. Ka as noriu pasakyti, kai isejo BF3 pats pirkau ir losiau, servuose net nebuvo vietos, buvo sunku prisijungti, nes buvo hype, nebuvo tokio pasirinkimo koks yra dabar, nors ir pats zaidimas nebuvo itin vykes, kaip ir iki siol leisti BF, smagus koks pirmas menesis, kol viska atrakini. Zmones issiskirsto ka zaisti, kiek daug isleista online zaidimu, nes pagrinde juos kuria, kadangi labiau apsimoka.. visokie PUBG, dotos, cs, cod, bf begale daliu, star wars, overwatchai ir t.t. ir kiek visokiu dar bus isleista kur skelbe per gamescom! ir pastebejau kad jau daugiau zmoniu labiau renkasi mazesniu firmu online zaidimus, nei didziuju gigantu. Apskritai PC platforma yra skirta labiau competetive. Nieko pries konsoles neturiu, kiekvienam savo, o pc kaip ir minejau tuom ir smagumas, kad yra build. Na tikrai maciau, kad sunenas prisijungia ps4 joystika prie pc, ir zaidzia ant tv. ta prasme kiek maciau net konfigutuoti nieko nereikia, auto atpazista.

                • xFiniti64 parašė:

                  Taip net gali streaminti zaidimus is pleisteisino i pc 😀 Pc naudot kaip prailginimo laida. Tai jau tikrai labai apsimoka, kaskoki suluzusi suda su sudina grafika apsoliutu medi padaryt, bei dar , kad neveiktu ant bilekokiu brangiu ploksciu ir melst saibas kosmines is kepuriu. Gal pirma i statistikas paziurekit su kokiom plokstem tie competetive geimeriai sedi. gtx 1050ti 😀 ir main kraftus kala. Va bfV isijungiau beta ant pc, ir spek ka, po valandos zaidimo, atejo kaskoks urodas ir per su aim botu kala. Gal parodyt biski ant pc koks chytaku lygis yra? Tai kur tu matai competetive ? Divisna ant pc zaidziau tai vos pc neismeciau per langa, del absurdinio kiekio is po zemiu kiauriai saudanciu terminatoriu- chytaku.

                • MMM parašė:

                  xFiniti64 tu kiekvienam poste perlenki lazda. As pagrinde zaidziu deathmatcha, ir beveik beveik visada bunu top 3. Ir daznai MVP. Gal karta koki su aim botu ir sutikau per tukstancius zaidimu. Karta 3 vs 8 zaidem ir as vienas juos taskiau. Itariu ir mane vadinu su aim botu ar cheatu. O kai CS nujau i asu servaka, va ten tai zmones buvo atkale. BTF turi kitus bugus. Kartais tu priesa pamatai veliau negu jis tave. Ten debiliskos ping optimizacijos ir kiti velniai. Buna sauni, o kulka po sekundes islekia. Draugas konsolininkas netikejo manim, o paskui pas ji tos nesamones atejo po update’o.

              • MMM parašė:

                Draugas turi, fanatas btf1 ant konsoles, turi viska atsirakunes ir visus medalius. I
                Tai bandziau losti, nu niekaip nelimpa man saudyklei joistikas ar pultelis.
                Tai ka cia pasakoji, tai siaip nupopsinimas. Panasiai kaio filmas Predator. Nieko bendro realiai su pirmu filmu.

                • xFiniti64 parašė:

                  As tiek su pele atkales tiek su pultu, pc zaidimus RTS, arma ir pns, tai ant pc ir zaidziu ,o bf1 ar bfV ant xboxo X. Kas del pulto, ant konsoliu zaidimai turi aim asistus, pagal juos yra balansuojami ginklai zaidime, pvz su masinganu kaip pradedi saudyt taikinukas pradeda minusini aim asista daryt, labai labai sunku pataikyti, turi atsigult, isilankstyti kojas, su single shot ginklu kur apkaboje 5 kulkes, ar pns, buna uzrauktas stipriai aim asistas, taikinukas net limpa, ir tu turi daug sansu is didesnio atstumo. Ant pc kala porta, ir isjunge ta aim asista isvis, ko pasakoje as pasiemu kulkosvaidi ir kaip su lazeriu droziu, su pelyte puikiai suvaldau ta super maza sokinejima, ir ka, sudas, puse ginklu tampa nenaudojami, nes kam man imt kaskoki single shota, su kurio aunins mane kaip vaika, ai pasiemi automata ir lakstai 😀 Kitas dalykas technika valdyt, tu su analogais gali kaip su tikru akselratoriu vazinet, po biski, o ant pc paspaudi W ir MAX GAZAS ! Taspac ant asasino kai duhas max bega, reik kur uzsok lempa. Tai aisku nieko bendro mano postai, nes man atrasineja 😀 nvidia kala plokstes uz kosmine kaina, nes po maininimo smegenis susuke pelnai ir reik daugiau geriau pavaryt, o kaip padaryt, kalt kaina invalidas, o amd ka ? https://www.extremetech.com/gaming/276882-amd-working-with-both-sony-and-microsoft-on-next-generation-consoles va ir prie ko mano pezalai apie konsoles 😀

                • MMM parašė:

                  Tai ir ant PC keitineja tas atatrankas, balansuoja. Buna kaip tu sakai, o buna net is vidutinio nuotolio su geru itvirtinimu isvis saudyti neina, nes nesveika atatranka. Buvo straipsnis, kad net dirbtini intelekta pakunge kad balansa darytu. Ir tas pats ginklas jau kita menesi pradeda skirtingai elgtis. Ypac ant supporto. Man siaip ant btf1 nepatinka visokie eksperimentai. Ir patinka man servakai su padidintu damage, realiau viskas, su snioeriu is karto gali nukalti. Paskutinis mano megstamiausias ginklas tai dvivamzdis medzioklinis.

          • newdiamond parašė:

            biski tik pamirsai, kad moketi ant PS reikia uz MP

      • newdiamond parašė:

        tai as jau cia ne vienintelis dabar jau price/performance ziuriu ? 😀

      • Szaroo parašė:

        Viskas yra taip, kaip turi būti, nėra konkurencijos – kainas deda kokias nori ir tai nėra blogai.

  4. koloniukas parašė:

    Tai jeigu tikėti šiais testais rtx 2080 bus spartesnė už 1080 ti apie 10-15%, o rtx 2080 ti 40% +. Kas turi 1080 ti naujintis į 2080 nebus prasmės, nebent į 2080 ti, bet už 40-50% spartos teks daugiau nei dvigubai ir susimokėti.

  5. Mekis parašė:

    Tuoj paaiskes viskas, nors girdejau, kad 2080ti nukele savaitei. Cia tai labai gerai atrodo.

  6. Star-Ro9 parašė:

    TO : Vilniaus centre sunku rasti masina, kuri kainuotu maziau nei 100k
    Tiesa sakant kaip tik labai lengva, nes NAUJAUSIA AUDI Q8 kainuoja maziau nei 100K(tiksliau ~70K o kitos dar ir pigiau 🙂

  7. Star-Ro9 parašė:

    siaip kainos visada kyla neproporcingai pagal modelius(performance/price) tarkim 1050ti-1060-1070 ir .t.t kiek kainuoja pigiausia. ~150eu ir tada kokia 1070 speju arti 450~ eu o tai performance irgi 3x ? 🙂

  8. ziogzzz parašė:

    Kuo toliau tuo labiau norisi pasiimti 4k HDR10+ (pvz Q6FN serijos 55″ telika) ir PS4 PRO ar tai Xbox one S. Plius ka pastebejau paskutiniu metu, texturos ypac nauju zaidimu padarytos tokios prastos kai kad butu 2008 metu geimuose, pvz NBA2k17 ir NBA2K18-19 – kaip diena ir naktis skiriasi. Kol kas Shadow of Tomb Rider nebandziau, bet kiek youtubeje pastebejau texturos irgi pilksvos, o kiek teko ziureti su HDR tc kad ir konsole, spalvos tikrai grazesnes (nemaisykite, as nekalbu dabar apie kitus niuaansus, mazi fps, detalesne grafika ir t.t.)

  9. BC00 parašė:

    RTX 2080 atvyksta. Bandysime spėt bent testus paruošt. Turbūt vs 1080 Ti in 4K statome? Ar vs 1080 in 1440p? 🙂

  10. ziogzzz parašė:

    As taipogi uz 1440p.

  11. BC00 parašė:

    Galite palikti savo balsą dešinėje pusėje 😉

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.