Perkantiems „Gearbest“ – dovanos, naujas galingas vidutinio segmento telefonas su 4 GB RAM už 142 €

Startavo akcija, kurios metu perkantys „Gearbest“ dar gali gauti dovanų. Keletas laimingųjų netgi galės džiaugtis nauju telefonu. Norint pabandyti laimėti tereikia kažką nusipirkti iš „Gearbest“, bet būtinai naudojantis „PayPal“. Nors akcijoje dalyvaus visi perkantys, bet didesnį šansą laimėti dovanas turi tie, kurie pirks už daugiau nei 150 JAV dolerių. Jie taip pat, galės pretenduoti į brangesnius prizus. PVZ į „Vernee Mars Pro“ ar kitus išmaniuosius telefonus. Išleidę mažesnę sumą galės laimėti tik kuklesnius prizus. Visą instrukciją kaip užsiregistruoti loterijoje rasite čia.

Dar viena mini „Gearbest“ akcija, kuri pradžiugins pirkėjus yra galimybė keletą niekučių įsigyti vos už dolerį išleidus daugiau nei 60 JAV dolerių. Normali siūlomų kabelių, ausinių ar įkroviklio vertė, žinoma, yra didesnė.

Jei laimėti nesitikite, bet reikia vidutinės klasės telefono, tai turėtumėte dėmesį atkreipti į naują „Bluboo S1“. „MediaTek“ išleidus naują vidutinės spartos lustą „P25“ pasipylė ir nauji telefonai. Šis „Bluboo S1“ kaip tik savyje ir turi „MediaTek P25“ sisteminį lustą su 8 branduoliais (iki 2.5 GHz) pagamintą naudojant pažangų 16 nm techprocesą, kas įgalina gerą spartą ir energetinį ekonomiškumą. Nepaisant to, kad dabar telefonas kainuoja tik 142 €, jis siūlo labai daug. 8 branduolių procesorius, 4 GB RAM, 64 GB vietos failams, 5.5 colio 2.5D Full HD ekranas su „Gorilla Glass“ apsauga, dviguba galinė „Sony“ kamera, metalinis korpusas ir 3500 mAh baterija. Prie viso to ir nauja „Android 7.0“ operacinė sistema. „Bluboo S1“ techninės specifikacijos atrodo tikrai šauniai. Reikia paminėti, kad kasdien iki liepos 14 dienos 12:00 Lietuvos laiku 10 „Bluboo S1“ telefonų bus parduodama už 79.99 USD kainą. Tereikia sugebėti laiku paspausti mygtuką. Sėkmės.

https://youtu.be/iOe-j3Eiudk

7 Komentarai

  1. Crunk parašė:

    kiek jus cia galit reklamuot ta gearbest, kai ten realiu akciju nulis ?

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Kaip jau rašiau anksčiau. Reklaminis eina ne vietoj kažko, o papildomai. Gi galima ir neskaityti jei labai nervina. Rašau tai žinoma dėl to, kad paskui už tai gal malonėsis atsiųsti samplų, o gal ir neatsiųs 😀

      Kas dėl akcijų. Daug marketingo, per daug jie tame liūne ir viskas yra „akcija“. Bet kainos ir akcijų metų svyruoja, ta pati prekė vieną kartą pigiau kitą kartą brangiau. Tad vienos akcijos būna akcijesnės už kitas.

  2. BC00 parašė:

    Palyginus su kitomis svetainėmis šitos „tematikos“ srautas labai nedidelis. Tai, kas nedomina, visada galima pralenkti.

  3. Stipena parašė:

    A nuo kada gauti dovanų kainuoja 142€? 😀

  4. SarzzeR parašė:

    Bandžiau gauti tą Bluboo S1 už 79.99 USD, bet kaina vis tiek buvo 150. Atrodo tas telefonas visai gerai, bet nežinia kaip dėl kokybės, ar nesubyrės po metų?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.