„Philips 241B7QGJEB“ – ekologiškiausias pasaulyje monitorius padidina profesinį našumą ir saugo aplinką

 MMD pristato „Philips 241B7QGJEB“ monitorių:

Ekologiškiausias pasaulyje monitorius padidina profesinį našumą ir saugo aplinką


„Philips 241B7QGJEB“ „Full HD“ monitoriaus

 

Amsterdamas, 2019 m. sausio 14 d. – MMD, lyderiaujanti monitorių bendrovė, pagal licenciją valdanti „Philips Monitors“ prekių ženklą, praneša apie artėjantį „Philips241B7QGJEB“ „Full HD“ monitoriaus paleidimą į rinką.  Šis 23,8 colių LCD monitorius yra naujas ekologiškų monitorių etalonas, suteikiantis ekologija besidomintiems profesionalams galingą įrankį darbo našumui gerinti, tausojant aplinką. „Philips 241B7QGJEB“ monitorius, be to, kad rinkoje pirmauja efektyviai vartojant energiją, turi visiškai perdirbamą pakuotę ir laikosi daugelio tarptautinių aplinkosaugos standartų, papildomai naudotojams siūlo platų aukštos kokybės ir išmanių ergonominių funkcijų spektrą. Kurios apima „Full HD“ ir „IPS“ technologijas, „SmartImage“, „SmartContrast“ ir „SmartResponse“, USB 3.0 standartą, integruotus garsiakalbius ir „SmartErgo“ stovą, kuris yra tiek praktiškai naudingas, tiek užtikrina visišką naudotojų komfortą.

Ekologiškiausias pasaulyje monitorius
Philips 241B7QGJEB“ monitorius palaiko „Philips“ ilgalaikį įsipareigojimą užtikrinti tvarumą ir saugoti aplinką. Šis iki šiol ekologiškiausias monitorius buvo specialiai sukurtas tam, kad kuo mažiau paveiktų aplinką. „Philips 241B7QGJEB“ monitorius, pagamintas iš lengvo, 85% perdirbto plastiko, kuris sertifikuotas „TCO Certified Edge“ ženklu, yra visiškai be kenksmingų medžiagų, pvz., švino, gyvsidabrio, halogeno, polivinilchlorido (PVC) ar brominuotų antipirenų (BFR). Be to, visos plastikinės korpuso dalys, metalinio karkaso dalys ir pakavimo medžiagos yra 100% perdirbamos. Taigi šis „Philips“ monitorius palaiko žiedinę ekonomiką ir padeda sumažinti pasaulinį išteklių suvartojimą ir visus su tuo susijusius transporto išmetamųjų teršalų kiekius. Dėl šios priežasties Ekologiškos elektros taryba suteikė šiam monitoriui „EPEAT“ ekologinio ženklo sertifikatą, liudijantį apie jo ekologišką dizainą ir veikimo savybes.

Tvarus kelias į produktyvumą
Profesionalai visose pramonės šakose nori, kad technologija dirbtų jų labui, o „Philips 241B7QGJEB“ monitorius geriausiai atlieka savo darbą, nes be tvarumo, užtikrina kokybę ir patogumą. „Full HD“ skiriamoji geba ir IPS panelė teikia išskirtinai aiškius, ryškius vaizdus, kuriuos galima peržiūrėti beveik iš bet kurio kampo. Itin siauras rėmelis leidžia lengvai sustatyti greta kelis monitorius, o naujovės, kaip, „SmartImage“, „SmartContrast“ ir „SmartResponse“, visuomet užtikrina aukščiausią nuotraukų ir vaizdo įrašų kokybę. Ir kadangi ilgos valandos priešais kompiuterį dažnai asocijuojamos su nuovargiu, „Philips 241B7QGJEB“ monitorius turi efektyvius sprendimus, maksimaliai didinančius naudotojo patogumą. Tarp šių sprendimų yra apsaugotas nuo akinimo, mažo atspindžio monitoriaus paviršius, taip pat „LowBlue“ režimas ir „Flicker-free“ technologija, skirti geresniam atvaizdavimui dirbant, papildantys visiškai reguliuojamo „SmartErgo“ stovo ir „VESA“ laikiklio sprendimus, kurie suteikia naudotojams laisvės, renkantis jiems tinkamiausias monitoriaus padėtis.

Pasaulyje labiausiai energiją taupantis monitorius
Energijos efektyvumas yra pagrindinis veiksnys, užtikrinantis mažesnį išskiriamą anglies junginių kiekį, ir šioje srityje „Philips 241B7QGJEB“ yra pirmaujantis monitorius. Šis monitorius, turintis daugybę energiją taupančių technologijų, ženkliai mažiau suvartoja energijos, – o tai naudinga aplinkai ir naudotojų piniginėms. Tarp šių aukštos kokybės mažų energijos sąnaudų technologijų yra „PowerSensor“, kuris nekenksmingais infraraudonųjų spindulių signalais nustato, ar naudotojas yra prie monitoriaus, ar ne, ir automatiškai sumažina monitoriaus ryškumą. Vien tik ši naujovė lemia net iki 80% mažesnes energijos išlaidas. Bet tai dar ne viskas — „Philips 241B7QGJEB“ monitorius taip pat pasižymi nauju, mažos galios apšvietimo dizainu, kuris užtikrina optimalų ryškumą, minimaliai suvartojant energijos, „LightSensor“ technologija, kuri jaučia supančios aplinkos šviesą ir automatiškai pritaiko ekrano ryškumą, ir „Zero Power Switch“ sprendimu, kuris nutraukia budėjimo rėžimo energijos vartojimą, kuri eikvojama įprastuose monitoriuose, net ir juos išjungus. Monitoriaus suvartojamos energijos kiekis yra 11 vatų, išmatuotas pagal „EnergyStar 7.0″ programą, o „A ++“ energijos klasė dar labiau pabrėžia neprilygstamą „Philips 241B7QGJEB“ modelio energijos efektyvumą.

„Philips“ nusprendė teikti naudotojams aukštos kokybės technologijas, kurios apjungia inovacijas su tvarumu. „Philips 241B7QGJEB“ monitorius yra idealus pasirinkimas profesionalams, siekiantiems pagerinti darbo našumą atsakingu, ekologišku būdu.“ – sako MMD Europos Rinkodaros ir verslo valdymo direktorius Stefan Sommer.

„Philips 241B7QGJEB“ monitorius pasirodys prekyboje 2019 m. sausio mėn. už rekomenduojamą mažmeninę 229 EUR kainą.

2 Komentarai

  1. adex parašė:

    maziau kenkia aplinkai =/= saugo aplinka 😀
    na ir kas gi toliau monitorius vegetarms, ar is kart ant veganu rinkos kazkas iseis? 😀

  2. Laimius parašė:

    Kaina didoka, be to labai neigiamai atsiliepia apie random issokinejancius meniu bent jau ant kito modelio. Ten kaip ir touch mygtukai, bet ir cia panasus

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.