RTX 50 serijos vaizdo plokščių tikimasi ateinančiais metais, siūlys milžinišką spartos šuolį

Praėjusią savaitę „Computex“ parodoje Jensen Huang pranešimo metu paminėjo „Hopper Next“ architektūrą; NVIDIA anksčiau pristatė „Hopper“ architektūrą, skirtą duomenų centrams, įmonėms ir dirbtinio intelekto naudojimui. Sklinda gandai, kad „Hopper Next“ taip pat gali būti naudojama žaidimams skirtos vaizdo plokštėse.

„YouTube“ kanalas „RedGamingTech“ teigia, kad „Hopper Next“ iš esmės yra „Blackwell“ – NVIDIA sekančios kartos žaidimams skirtos grafikos procesorių architektūros kodinis pavadinimas. Sklando gandas, kad „Hopper Next“ bus naudojama įvairiuose produktų segmentuose, įskaitant RTX 50 serijos „GeForce“ modelius ir didelio našumo skaičiavimo (HPC) dalis, skirtas dirbtiniam intelektui ir kitoms įmonių reikmėms.

Teigiama, kad „Blackwell“ siūlo didžiulį našumo padidėjimą, palyginti su „Lovelace“ (RTX 40 serija). Kalbama apie 2 kartus didesnį našumą, o raytracing sparta irgi bus svarbus naujos architektūros akcentas.

Tikimasi, kad RTX 50 serija bus pagrįsta TSMC 3 nm litografija, o relių produktų galime tikėtis jau kitais metais. Jensen Huang patvirtino, kad ateityje lustų gamybai gali būti pasitelkta „Intel“. Vadovas sakė, kad pirmieji „Intel“ pagaminti lustai tenkina lūkesčius, o rezultatai buvo geri, ir abi bendrovės vertina procesą, kaip geriausia judėti į priekį.

3 Komentarai

  1. RokasS8 parašė:

    Su kiekviena karta tapati melodija

  2. aiwaris parašė:

    jo plius dar didesni kainos suoli

  3. Raijmiss parašė:

    busimas life decision, pirkti apynauja masina ar vga

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.