„Ryzen 7000X3D“ serijos procesorius bus galima spartinti (Atnaujinta)

AMD produktų puslapiai kartais gali būti gana klaidinantys. Šį mėnesį „Ryzen 7000X3D“ serijos procesorių informaciniai puslapiai jau pateko į naujienų sąrašą, kai AMD juos atnaujino nurodydama vasario 14 d. kaip procesorių išleidimo datą, o vėliau patvirtino, kad tai buvo klaida. Praėjus kelioms savaitėms, vis dar nežinome, kada tiksliai AMD planuoja išleisti šiuos procesorius, tačiau produktų puslapiai vis dar nuolatos atnaujinami.

Pasirodo, AMD ką tik „Ryzen 7000X3D“ serija įtraukė į sąrašą procesorių su spartinimo palaikymu. Visi trys būsimi modeliai dabar įtraukti į sąrašą su užrašu „Unlocked for Overclocking: Yes“ („Atrakinta spartinimui: Taip“). Tai reikštų, kad „Ryzen 7000X3D“ procesoriai palaikytų spartinimą kaip ir įprasti „Ryzen 7000“ serijos procesoriai.

Iki šiol AMD tik patvirtino, kad bus palaikomas „Ryzen 7000X3D“ automatinis spartinimas naudojant „Precision Boost Overdrive“ technologiją. Be to, 7000X3D serijos modeliai turi palaikyti „Curve Optimizer“. Šios funkcijos, neabejotinai pagerins 7000X3D serijos dažnių derinimo galimybes, kurios nebuvo įjungtos „Ryzen 7 5800X3D“ procesoriuose su „Zen3 3D V-Cache“ technologija.

Bendrovė iki šiol nė karto neužsiminė apie tiesioginį „Ryzen 7000X3D“ spartinimo palaikymą, todėl šis produkto puslapio atnaujinimas greičiausiai yra dar viena klaida.

Atnaujinimas

„Ryzen 7000X3D“ serijos procesorių spartinti nebus galima, dar viena keista AMD klaida aprašymuose.

AMD paaiškinimas:

„Ryzen 7000X3D Series processors are unlocked for memory and infinity fabric overclocking, just like Ryzen 5800X3D. New to the 7000X3D, we have also added PBO and Curve Optimizer capabilities – AMD“

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.