„Ryzen C7“ sisteminis lustas telefonams turės RDNA 2 grafiką

Pastebėtos „Ryzen C7“ sisteminio lusto telefonams specifikacijos. Šis lustas turėtų būti išleidžiamas 2021 metais ir bus skirtas aukštos klasės telefonams. Bus tikrai įdomu pažiūrėti, kaip AMD grafika atrodo telefonų segmente.

„Ryzen C7“ lustas turės du „Cortex X1“ branduolius, kurių dažnis sieks iki 3,0 GHz. Šie branduoliai yra aukštos spartos. Luste taip pat bus du „Cortex A78“ (2,6 GHz) ir keturi „Cortex A55“ branduoliai, kurių dažnis sieks 2,0 GHz. Tai yra big.LITTLE procesoriaus dizainas. Grafikos posistemė turės RDNA 2 architektūrą su 4 branduoliais. Stream procesorių kiekis kol kas neatskleidžiamas, bet jau žinomas dažnis, kuris sieks 700 MHz. Skaidrėje matome, kad „Ryzen C7“ grafika bus net 45 % spartesnė už „Adreno 650“ grafikos procesorių, randamą „Snapdragon 865“. „Ryzen C7“ grafika taip pat palaikys Ray Tracing. Tai bus pirmasis šio segmento grafikos procesorius su tokiomis galimybėmis.

„Ryzen C7“ sisteminis lustas bus gaminamas naudojant 5 nm TSMC litografiją, palaikys 5G, LPDDR5 ir UFS 3,1 atmintį. Lustas bus suderinamas su 2K@144 Hz HDR10 ekranais, taip pat gausime WiFi 6, Bluetooth 5.1 ir USB 3.1 palaikymą.

2 Komentarai

  1. kernelis parašė:

    Sitas daug maz fake confirmed. Vien ta paskutine periferijos dalis faktiskai copy-paste nuo Qualcomm spec zodis i zodi 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.