Sony Ericsson telefonai turi problemų su programine įranga

Sony Ericsson kamuoja rimtos programinės įrangos problemos. Pranešama, kad kompanija antrą kartą šią savaitę teko iš prekybos pašalinti išmanųjį telefoną, kuris turi rimtą programinės įrangos gedimą.

Gamintojas tikisi, kad abu išmaniuosius telefonus vėl pavyks paleisti į gamybą ir taip suspėti iki šventinio sezono, bet tai gali ir nepavykti. Šios savaitės pradžioje vienas iš didžiausių Europos mobilių telefonų pardavėjų, britų Carphone, laikinai pašalino Sony Ericsson Satio telefoną iš prekybos, nes šis pasižymėjo rimtomis programinės įrangos problemomis.

Šį kartą, tuo tarpu, Sony Ericsson privalėjo skubiai atšaukti Aino išmaniojo telefono prekybą, nes atsirado problemos valdant lietimui jautrų ekraną. Abu minėti telefonai yra dalis naujų produktų gamos skirtų artėjančiam šventiniam sezonui.

Analitikai tvirtina, kad Aino ir Satio išmanieji telefonai yra kompanijos raktas į šio ketvirčio pabaigą, tačiau problemos kompaniją užpuolė pačiu netinkamiausiu metu. Žinoma, gamintojas dar turi laiko pataisyti problemas ir turėtų paskubėti, nes kitu atveju praleis vieną iš didžiausių metuose pardavimų mėnesių.

1 Komentaras

  1. -NRJ- parašė:

    kad regis paskutiniu metu SE ant softo ne tik ant siu modeliu pasisiko, man ant W995 manojo dar bedu nebuvo, bet kas turi is pazystamu sake teko jau softa klibint nekarta.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.