Toshiba pristato ypač greitą USB Flash atmintinę

Galimas daiktas, kad girdėti, jog Toshiba siūlo USB Flash atmintines jums yra keista, bet ši kompanija gerai žinoma savo kompiuteriais bei televizoriais pristato būtent tokį gaminį, kuris naudoja USB 3.0 sąsają ir pasižymi ypač dideliais greičiais.

Toshiba TransMemory-EX vardą turinti USB Flash atmintinė, kaip jau minėjome, pasižymi USB 3.0 sąsaja, tačiau stebina ne tai, o jos greičiai. Kompanija tvirtina, jog ši USB Flash atmintinė gebės duomenis nuskaityti net 220 MB/s greičiu, o įrašyti taip pat gana padoriu 94 MB/s greičiu.

Naujoji Toshiba USB Flash atmintinė pasirodys kitų metų pradžioje ir bus galima dvejose talpose – 32GB ir 64GB. Dėka ypač didelės spartos, TransMemory-EX atmintinės kaina kandžiosis. Štai 32GB versija kainuos 100 JAV dolerių, o 64GB – 150 JAV dolerių.

4 Komentarai

  1. city50 parašė:

    Aš geriau tą adata ssd į usb3 dėžute įsidečiau, vistiek telpa į kišenių, kaina mažesnė bei greitis didesnis.

  2. crooked parašė:

    SB > vel atostogose, pats nesuprantu kam as dar cia lankaus, mires portalas…

  3. Putulis parašė:

    @crooked
    Įpratimas blogiau už prigimtį. Kaskart įsijungęs kompą naujienų paskaityt jau nuo seno užsuku i technews, čia dar nuo tų laikų, kai jis tik atsirado, su širdį traukiančiu lozungu \"noobless IT portal\", kas buvo ypač miela po games.lt. Bet kuo toliau, tuo labiau šūdas verda, nu jomajo, kiek galima žmones mulkint? Kas svarbiausia, kad portalas nemiręs, kažkas lankosi, diskusijose dalyvauja, o ponas SB karta per mėnesį pasižada kad jau \"tuoj bus gerai\", \"tuoj grįšiu į įprastą ritmą\", tačiau kažkaip pastebėjau vieną tendenciją: kiek dienų per mėnesį panoms trunka mėnesinės, tiek pat dienų per mėnesį auga technews naujienų skaičius. Viskas, nekenčiu vaidinti autobusinės pencininkės, burbančios dėl kiekvieno š…, bet rimtai nervina. Ir nervina ne tavo, SB, apatija, o mano paties naivumas. Tokia istorija. Atiaaaaa 🙁

  4. Renault999I9I parašė:

    Buvo gerai, kol neišspardė visų rašančiųjų naujienas dėl paikumo… O dabar turim ką turim.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.