Vienas milijonas iPhone 4S parduoti per 24 valandas

Net visiškai nežiūrint į tai, kad naujasis Apple telefonas iPhone 4S turi labai mažai akivaidžių naujovių, lyginant su pirmtaku iPhone 4, pirmajam tai vis tiek leido pagerinti kompanijos rekordą – per pirmąsias 24 valandas parduotas vienas milijonas vienetų.

Bene didžiausios naujovės jame – dviejų branduolių A5 lustas, 8MP raiškos galinė kamera, kuri leidžia vaizdą užfiksuoti 1080p rezoliucijoje, bei Siri asistentas. Žinoma, kaip ir iPhone 4, iPhone 4S naudoja naująją iOS 5 operacinę sistemą, kuri be visų naujovių sumažina ir energijos suvartojimą.

Galime priminti, jog Jungtinėse Amerikos Valstijose Apple iPhone 4S siūlomas trijose talpose – 16GB už 200 JAV dolerių, 32GB už 300 JAV dolerių bei 64GB už 400 JAV dolerius. Dalyje Europos naujasis Apple išmanusis telefonas taps prieinamas šį penktadienį, spalio 14 dieną.

Verta pažymėti, kad per pirmąsias 24 valandas prieš metus iPhone 4 tebuvo parduota 600 tūsktančių vienetų.


20 Komentarai

  1. developeris parašė:

    kiek zinau cia tas pats iphone4 su nauju procu ir pora kitu nezymiu pakeitimu, tai tik irodo, ka gali apple fanatikai 🙂 turbut pervadintu telefona ir tai per 24h parduotu milijona.

  2. Pasisiauses parašė:

    O tau labai skauda, kad kiti žmonės su savo pinigais daro, ką nori? 🙂

  3. developeris parašė:

    Tikrai ne :), mane tiesiog stebina ir liudina zmoniu bukumas, pasidavimas itakai aplinkiniu ir neturejimas savo nuomones.

  4. SB parašė:

    Pats iPhone 4S nera blogas telefonas, taciau turi du riebius minusus – mazas ekranas ir iOS.

  5. -NRJ- parašė:

    pinigu turejimas niekad neparode zmogaus protingumo, kada kolega zmogui pries mano akis sudarinejo lizingo sutarti (2 metam) tam kad jis pasiimtu ipad2, ir jo netiesmukai paklausus kam jis ji naudos, is jo nesulaukus jokio atsakymo, tiesiog – noriu (zmogus metuose 45-55) man pasidare gaila sitos degradacijos

  6. Pasisiauses parašė:

    developeri,
    Plikas skaičius nieko nesako.
    Gal vieniems didelis privalumas pasirodė Siri, kitiems gal sutartis baigėsi ir nori savo 3Gs pasikeisti į naują iPhone, kiti tiesiog turėjo savo mėgstamą operatorių, kuris dar neturėjo iPhone, bet dabar turi, kiti paprastą telefoną iškeitė į išmanujį, ir galbūt kažkuri dalis tiesiog nori naujausio iPhone kad prieš kitus pasimaivyt.
    Manau priežasčių – begalės, todėl nereikia pulti į kraštutinumus.
    Šiek keista stebėti tokią žmonių veidmainystę:
    kai parašo apie tai, kad Samsung Galaxy SII parduota jau kažkiek milijonų, tuomet ploja rankutėmis \"va.. geras telefonas, todėl ir pardavė daug\".
    o kai parduodama daug iPhone \"besmegeniai bukagalviai neturi kur pinigų dėt\"

  7. developeris parašė:

    Pasisiauses, esme ta, kad 4s nuo 4 niekuo beveik nesikiria isskyrus kaina ir smulkmenom kurios eiliniui vartotojui turetu maziausiai rupeti. As manau, kad tikrai didzioji dalis nori naujausio ir jiem visiskai neidomu nei ka jis moka, nei kuo geresnis uz 4 kitaip as negaliu paaiskinti koks tikslas 4s pirkti, o ne 4 :). Sakyk tu ka nori netikiu, kad jeigu samsung isleistu galaxy S2I koki nors su tokiom smulkmenom ir pultu visi samsung fanai ir s2 savininkai pirkti ji del ten kokios naujos programos ar naujesnio proco… 😀

  8. Monk parašė:

    Developeris, vienintelis minusas, kuris asmeniškai mane lietė iPhone 4 modelyje – tai gana prasta nuotraukų kokybė, tuo tarpu 4S šitą problemą išsprendė. Matyti, jog žiniasklaida per daug gandų prišėrė, tai galutinį variantą pamačius visi ir nuslabo. Juk čia analogiškas atnaujinimas, koks buvo ir 3G modelyje. Norit naujovių – laukit iPhone 5. Beje, iPhone jau tapo ir įvaizdžio detale, todėl tiek daug dėmesio neverta skirt diskusijoms apie ne grandines specifikacijas.

  9. Pasisiauses parašė:

    Develperi, tai čia tik tavo spėlionės, paremtos kvaila teorija, kad dauguma iPhone turėtojų tik nori prieš kitus pasimaivyti 🙂
    Ir dar… Samsung Galaxy S 2 yra tik patobulinta Galaxy S versija. Lygiai kaip iPhone 4s yra patpbulinta iPhone 4 versija. Pvz HTC tai išvis kepa naujus modelius KAS SAVAITĘ, kurie tikrai niekuo nesiskiria. Nokia tą jau 20 metų daro… Taigi įdomiai tavo komentaras skamba, atsižvelgiant į tai, kad rinkoje visi daro tą patį.
    Skirtumas tas, kad Apple bent jau pristatė kažką naujo – Siri. Funkciją, kurios niekas dar neturi.

  10. Vytautas parašė:

    Siri, kuri niekam nereikalinga ir nieks tikrai nenaudos 😀

  11. dvdeo parašė:

    SB,
    aš gal tupas, o kas blogai su iOS?

  12. Pasisiauses parašė:

    Vytautas,
    Mes, lietuviai tikrai nenaudosim, bet amerikieciai tikrai naudos.
    Prancūzai ir vokiečiai taip pat.

    dvdeo,
    Taip, iOS blogai, nes nėra malware, flash nešvaisto baterijos, fragmentacija nekelia galvos skausmo.
    Aj dar nėra live wallpaperių 😀

  13. developeris parašė:

    Pasisiauses, niekas nebega nokia pirkt vos tik naujas atsiranda modelis ar tu paciu samsung, as butent ta turejau omeny, o ne, kad niekas kitas isskyrus apple to nedaro 😉 Ir nereik stumt ant kitu gamintoju, kad jie isleidzia po modeli i savaite, nes pas juos bent yra is ko rinktis, visokiu tu telefonu konfiguracija ivairiu dydziu ir t.t. o iphone pasirinke visai kita taktika jie kas kazkiek laiko atnaujina viena savo telefona ir tiek, tai visiem pasidaro nebelygis tureti senesni iphone 🙂

  14. dvdeo parašė:

    Aš tai dabar Mango naudoju ant HD2. Su visą laiką įjungtų wifi ir BT baterija labai greitai sėda. iPoniai man pasirodė per brangūs, o jų paštas ir kalendorius man pasirodė ne tokie patogūs. Galvoju daryti upgrade iki HTC Radar, dėl batareikos. Bus kaip iponyje. Papildomi appsai man beveik nerūpi – viską ko reikia gaunu iš marketplaceo pakeitęs regiono nustatymus.

    Žodžiu iš tikro aš nelabai suprantu skirtumo taip iPonių, Mango ir Androidų ant gero hardwareo. Tai jeigu dabar iPonis 2K kainuoja, tai kiek naujas kainuos?

  15. Pasisiauses parašė:

    developeri,
    Labai skysta tavo teorija.
    Tu prieš akis turi tik pliką skaičių – 1 milijonas.
    Tu nežinaii KAS ir KODĖL užsisakė naują modelį, todėl tavo spėlionės ir lieka tik spėlionėm.
    Galų gale tie, kas nusipirko iPhone4, naujojo modelio pirkti išvis dar negali, nes jiems sutartys dar nepasibaigusios.
    Taip kad sorry, bet skystai tu čia.

    Ir ar tikrai gerai, kad kas savaitę po naują modelį išleidžia, jeigu jie NIEKUO nesiskiria? Žmogui tik didesnis galvos skausmas renkantis. Be to kiek pastebėjau, kiti gamintojai tik techniniais parametrais lenktyniauja ir apskritai nieko naujo nesugalvoja.

    Beje, pas mane iPhone 3GS ir net neketinu keisti į naujesnį. Puikiai viskas veikia, o ir pinigais nešiku. Labai maža dalis žmonių gali sau leisti pastoviai pirkti patį naujausią telefoną…

  16. developeris parašė:

    Ir skystai ir ne 🙂 jeigu paziuretumem apple produktu istorija tai turbut netaip ir skystai, nes toks jausmas, kad viska ka jie isleidzia puola graibstyti zmones net nesusimaste jiem reikia to ar ne. Bet tokia ta musu vartotoju visuomene pirma perka po to galvoja, ka ir kodel 🙂

    Pasisiauses, tu pats skaitai ka rasai ? Nuo kada yra gerumas tame, kad nera pasirinkimo ? :DDD

    Ar tikrai jie niekuo nesiskiria ? (dydis, galimybes, kaina turbut yra esminiai skirtumai)
    As itariu skiriasi labiau nei iphone 4 ir iphone 4s 😉

  17. Pasisiauses parašė:

    O ar aš sakiau, kad pasirinkimas yra blogai?
    Čia kalba eina ne apie pasiirinkimą, o vienodų modelių kepimą kiekvieną savaitę.
    Vien HTC išleidžia per metus kokius 30 modelių, o kur dar kiti gamintojai? Čia jau ne pasirinkimas, o galvos skausmas iš tiek rinktis. Tuo labiau, kad jie skiriasi tik pavadinimais ir ekrano dydžiais…

    O apple daug parduoda todėl, kad gamina gerus produktus, kurie žmonėms patinka. Vat ir visa paslaptis.

  18. developeris parašė:

    Tai taip iseina, kad geriau isleisti 1 modeli i metus, negu 1 i savaite. Na taip tuo atzvilgiu, kai madu vaikaisi tai jo sunku kas savaite nauja tel pirkti. Bet pasirinkimo atzvilgiu tai tikrai geriau, kad ir kasdien leisti negu, kas metus. Nes technologijos sensta dienom, o ne metais ;). Mano akim yra geresniu alternatyvu, kaip pvz:

    http://www.engadget.com/2011/10/04/iphone-4s-vs-the-smartphone-elite-galaxy-s-ii-bionic-and-tita/

    Paslaptis yra marketinge, o ne produktuose, cia senai zinoma ir irodyta tiesa 😀

  19. Pasisiauses parašė:

    Taip manau užtektų kiekvienam gamintojui išleisti po vieną modelį į metus. Kiekvienai klasei po modelį. Ir to pilnai užtektų. Ir rinktis būtų iš ko ir tiek daug mėšlo lentynose nebūtų. Ir tada daugiau dėmesio skirtų bugų tvarkymui, geresniam supportui ir inovacijoms. O tie gražūs skaičiukai tik kompiuterastams rūpi 🙂

    Ps.:
    Be gero produkto tu ir su idealia marketingo strategija nieko nepasieksi. Vienas iš marketingo pagrindų.

  20. dvdeo parašė:

    \"yra geresniu alternatyvu\"
    vietos pagal specsus: iponis 4S laimėjo
    1. 8 hours on 3G,
    2. 7-8.7 hours on 3G
    3. 10.8 hours on 3G – neparduodamas
    4. 6.8 hours on 3G

    Dabar kodėl jis pralaimėjo: kaina – aš du telefonus galiu už vieno iPhone kainą nusipirkti. Arba dar 5-10 batareikų. Visa kita pas visus 3 daug maž panašu. Samsung Galaxy kainuoja 2K!!! briedas pralaimėjo. Lieka Titanas – beveik 2K!!! pralaimėjo.

    na tai tada lieka turbut visi telefonai su 1Ghz procu kainuojantys apie 1K-1,5K. Jeigu šnekam apie fičas tai čia yra bullshitas. Naujas telefonas už 2K tai jau įvaizdis, o ne fičos. Ir žmogus turintis skonį apsisprendžia ar jis nori, kad kiti matytų, kad jam įvaizdis labai svarbus ar jam labiau svarbūs kiti dalykai.
    Tiesiog debiliškai atrodo kai studenčiokas paskutines babkes pasiruošęs atiduoti kartu užstatant ir bobutės inkstą už įvaizdį.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.