„ASRock“ prižiūrima sunkiasvorių dvikova: „Threadripper 1920X“ prieš „Core i9-7900X“

Pakuotės ir komplektacijos

„ASRock“ turbūt vienintelis gamintojas, kuris į dėžutes integruoja rankenas. Tikra smulkmena, tačiau kartais labai praverčianti, kai reikia viską ištraukti iš tamprios kartoninės dėžės. Dėžučių dizainas perteikia jose esančių motininių plokščių spalvinį dizainą, taip pat glaustai supažindinant su produktų specifikacijomis ir pagrindinėmis savybėmis.

 

 

Visad smagu pažvelgti į produktą pro permatomą langelį

Prie „Professional Gaming“ (raudona komplektacija) trūksta dviejų iš trijų M.2 tvirtinimo varžtelių, tačiau jų pametimas nėra didžiausia ankstesnių apžvalgininkų padaryta šunybė. Aksesuarai abejoms pagrindinėms plokštėms priskirti tie patys: WiFi antenos, I/O skydelis, SATA kabeliai, gidai vartotojui ir trijų rūšių (3-way, 4-way, HB) SLI tiltai.

18 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Labai įdomus review ir rezultatai. Žmonėms besirenkantiems 7900X klasės CPU tikrai drąsiai galima rekomenduoti AMD analogą.
    Įdomu būtų sužinoti ne vien VRM, bet ir pačių CPU temperatūras pilnos apkrovos metu. 7900X be delid turėtų būti didesnės…

  2. kernel_panikuoja parašė:

    Idomu, ar siais metais su 2000 serija pavarys daugiau nei 16 branduoliu, ar ne 🙂

    • IFeelYou parašė:

      Suklijuos 2x 1950X ir bus 32 🙂
      O šiaip tai geriau dažnį keltų…

      • Mindaugas Klumbis parašė:

        Gi jau ten vietos keturiems Zen lustams ir taip yra. tik tiek, kad du įjungti.

      • Daimonass parašė:

        Jai atvirai, manau kad ZEN dažnis yra limituotas architekturos. Nemanau, kad pasieks kadanors 5Ghz, nepilant azoto kibirais.

        • kernel_panikuoja parašė:

          Nepasakyciau. Architekturos limitas turetu pasireiksti tuo, kad dazniui kelti uztenka salygiskai nedidelio itampos didinimo, taciau CPU prie tam tikros magiskos reiksmes tiesiog tampa nestabilus. Nesu OC specas, bet kiek zinau, Ryzen 1000 pakelti virs 4GHz ir Ryzen 2000 virs 4.2GHz reikia gan aukstu itampos kelimu. Aisku gali buti taip, kad architektura pradeda limituoti mazdaug ties fiziniu limitu ir vienareiksmiskai nustatyti neimanoma, bet ivertinus ta fakta, kad 2000 serija is esmes ta pati 1000 ir gali stabiliai veikti prie ~4.3GHz, nemanau, kad architektura riboja bent jau prie 4GHz. Is spekuliacines puses ziurint taip pat nemanau, kad AMD butu leidus uarch limita zemiau nei prie 4.5-5GHz, nes tai butu didelis trukumas consumer rinkoje, bet cia tik spejimas.

      • ZeroFM parašė:

        Kels su laiku o ką intel darys toliau su savo šūdpasta … Tuoj intel cpu su K ar X raide gale ne OC darys o underclock kad nesudegtų 😀

  3. gorro13 parašė:

    Vienareiksmiskai money/value yra Reaperis 1900x. 1920x irgi gerai. Koks idiotas sitoj vietoj galetu pirkti Intel??? Tik visiskai neskaiciojantis pinigu, infantilus asmuo arba toks, kuris atsitiktinai pirkdamas sita Inteli, nepastebejo, norom nenorom, kad Ryzenas toks yra…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.