„Be Quiet! SFX-L Power“: 600 W miniatiūrinėje nišoje

Žvilgsnis iš arčiau

„Be Quiet! SFX L Power“ su 130 x 63,5 x 125 mm matmenimis pakliuvo į foto kadro centrą. Jo kairėje ATX formato „Seasonic Focus Plus“, o dešinėje SFX formato „Corsair SF400“. „Be Quiet!“ maitinimo šaltinis už kompaktišką (vos 140 mm ilgio) „Seasonic“ yra 22,5 mm žemesnis, 20 mm siauresnis ir 15 mm trumpesnis. Savo ruožtu SFX formatas leidžia „Corsair“ būti dar pusę centimetro siauresniu ir 25 mm trumpesniu. Būtent ilgis (gylis) yra tas parametras labiausiai skiriantis SFX-L nuo SFX. Neprailginus korpuso didesnio nei 92 mm ventiliatoriaus integracija būtų neįmanoma.

„Be Quiet! SFX L Power“ savo išvaizda išsiskirti negali – paprasta juodų dažų danga, paprastos grotelės, sidabrinis „be quiet!“ užrašas centre. Mus labiau domina tikrai masyvaus (pagal korpusą) daugiau nei dešimt mentelių turinčio ventiliatoriaus elgesys.

 

Specifikacijų lipdukas ant vieno iš šonų. Ant kito išgraviruotas „be quiet!“ pavadinimas.

 

„SFX L Power“ korio formos angos kiek didesnės už įprastas. Taupant vietą AC lizdas pasuktas šonu, po kuriuo informuojama, kad maitinimo šaltinis suderinamas su 100 – 240 V tinklais.

Prijungus visus kabelius laisvų vietų papildomiems nebus. Galbūt „Listan“ būtų buvusi nieko prieš dar vieną EPS12V lizdą, tačiau dėl mažesnio formato jam vietos panelėje nebeliko. Nepatyrusiam vartotojui reikėtų būti atidesniam ir atsitiktinai neįkišti perskirto ATX24V kištuko į EPS12V (P8) lizdą.

 

7 Komentarai

  1. ZeroFM parašė:

    Žiauriai nepatinka šio gamintojo PSU dėl idiotiško žymėjimo ir absoliučiai nesuprantamų jungčių .

  2. TomasP parašė:

    Žiauriai patinka šio gamintojo PSU, dėl puikaus kokybės/kainos santykio ir tylaus veikimo.

  3. YOman parašė:

    geras tas gamintojas. Gamina netgi labai vertus dėmesio produktus. Visada gerai kai yra iš ko rinktis. O parintis dėl kažkokio žymėjimo tai ką aš žinau. „Nesuprantamos jungtys“? WTF??

  4. IFeelYou parašė:

    Na nežinau, čia gal skonio reikalas. Aš komentuot apie jų PSU kokybę negaliu, bet pati kompanija manau yra viena solidžiausių iš visų esančių, su labai griežta kokybės kontrole. Korpusai tiesiog fantastiški. Ventiliatoriai taip pat.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.